Ez miért nincs fent a kuruc. Infon?
Mostanság egyre több kérdést látok, hogy a Jobbikot elhallgatja a média, és szegények nem tudnak érvényesülni..Kérdem én, hogy akkor a kuruc.info-n miért nem találom a hírek közt azt, hogy mintegy 8,5 milliárd forint támogatást kapnak a borászaink az EU-tól csak idén? Hisz a kuruc.info a kiegyensúlyozott hírportál, nem?
A kurucinfo olyan mint a balliberális oldalak , azoknak a tükörképe.
Én Jobbikos vagyok de nem a kurucról tájékozódok.
Origo ,amerika népszava és a hasonló oldalak.
Például az a Marasaillesi vonatos sztorit máshogy írta az origo meg máshogy a kuruc , az origo szerint "fiatalok" megállítottak egy IC-t Franciaországban de csak klippet forgattak (kamerák nélkül) és nem kirabolni akarták.
A kuruc verzió szerint egyből ki akarták rabolni.Persze ezt a kuruc trágáran , kissé ironikusan közölte.
A valóság az hogy tényleg ki akarták rabolni csak azt hazudták hogy klippet forgattak.
Természetesen ezek a "fiatalok" nem etnikai franciák de még csak nem is európaiak voltak.
Erre szoktak hivatkozni, mint balliberális tükörkép: [link]
Az ilyen lelombozó hírek után, hogy pénzt oszt nekünk az EU, a primitív, bár a magyar alkoholt igen nagy becsben tartó igazjómagyar már nem tudna olyan lendületesen gyűlölködni mint eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!