A jogvédőknek nincs lelkiismeret furdalása? Tudnak aludni?
Ugyebár ők hasznot húznak a saját fajtájuk szenvedéséből és irtásából.
Nem értem hogy ők miért nincsenek elzavarva hisz bűnpártolók.
És egyáltalán miből élnek?Szóval mi a tudtunk nélkül hozzájárulunk az adónkkal a jogvédőkhöz és rajtuk keresztül a bűnözőket is támogatjuk?
Nem is értem hogy nem lehetnek álmatlan éjszakáik.
Vagy egy hippi álomvilágban élnek ahol minden szereti egymást és béka , harmónia van?
Miért lennék elfogult?
Nekem hol van jogvédőm amikor megkésel egy cigány?Hol biztosítana nekem ez a buta állam ingyen jogvédőt mert rasszista , faji alapú támadás ért?
De ők pozitívan megvannak különböztetve.Ez rasszizmus.
Az állam fizeti nekik a rezsit meg mindenüket.Sok magyarnak meg elveszik a házát , kikapcsolják az áramot.
Amikor postán adom fel a csekkeket egy darab cigányt nem látok.
Miért?
Nem lenne diktatúra.Az Egyesült Államokban a kisebbségek az 1960-as évekig el voltak különítve , külön iskola , külön várótermek ,a busz ketté volt választva....stb.
Ha a demokrácia bajnoka megtehette ez az Európa nevű agymosott ballib kontinens miért nem teheti meg?
Miért nem szedheti rendbe a kisebbségeket?
Tetro.
Ez az állam magyar embert nem véd.A törvényei pocsékok , a bűnmegelőzés fos , a bűnüldözés szintén , a rendőrök képességei pedig csapnivalók.
A cigányoknak alanyi jogon jár minden.
Egyébként is én nem írtam alá semmilyen papírt meg szerződést , nem engedélyeztem hogy ellopják az adómat és a cigányoknak adják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!