Mostanság egyre több kérdést látok, hogy a Jobbikot elhallgatja a média, és szegények nem tudnak érvényesülni..Kérdem én, hogy akkor a kuruc.info-n miért nem találom a hírek közt azt, hogy mintegy 8,5 milliárd forint támogatást kapnak a borászaink az EU-tól csak idén? Hisz a kuruc.info a kiegyensúlyozott hírportál, nem?
Azt hogy miért nincs fent nem tudom, de nagyon szívesen lefordítom neked a hírt magyar nyelvre:
"Megszűnik Magyarország több évszázadra visszatekintő borászata és újabb gazdák ezrei válnak földönfutóvá."
Nagyjából ennyi a hír, és szerintem fel fog kerülni a kurucra, egyszerűen csak ők sem képesek minden hírre egyszerre figyelni.
2013. febr. 16. 01:50
22/28 anonim válasza:
"melyik az a "balliberális" oldal amúgy, amit a kuruccal párba lehetne állítani?"
Egyik sem. Azok csak azért írnak cikket hogy telehazudják az országot.
2013. febr. 16. 01:52
23/28 anonim válasza:
"Covenant visszatért!!"
Tényleg nagy öröm, csókold körbe a főrabbid.
2013. febr. 16. 01:57
24/28 anonim válasza:
"ugye te most nem azt mondtad komolyan hogy az origo ugyanolyan mint a kuruc? :DDDDd"
Nem, mert az origo csak akkor nem hazudna ha megszűnne.
2013. febr. 16. 08:56
25/28 anonim válasza:
Abból osztanak szét ami egyszer befizetésre került "mindenki" által, aztán abból súlyozottan kapnak vissza a régiek, mi mióta bent vagyunk mindig kevesebbet kapunk vissza mint amennyit befizetünk. Aztán ezek a támogatások nagyrészt infrastruktúra fejlesztésre mennek, ami nem a helyi emberek hanem a multik érdekét szolgálja, a másik része meg havercsávókhoz kerül, és valamennyi nyilván tisztességes úton kerül szétosztásra de morzsák ezek az összmérleghez képest.
2013. febr. 16. 10:12
26/28 tetro válasza:
Azért furcsa az origot, aminek normális impresszuma van, számon kérhető, perelhető, egy olyan bloghoz hasonlítani mint a kuruc, ami bármit mond, semmilyen felelősséget nem vállal érte. Ez oldaltól függetlenül, csak formailag. Az egyik egy létező újság, a másik pedig egy fröcsögő blog név nélkül.
2013. febr. 16. 10:34
27/28 anonim válasza:
A kurucinfót én is a hír24-el tudom párba állítani. Az egyiknél leírják hogy cigány, a másiknál tiltva vannak a hozzászólások, ha róluk van szó. A hozzászólásokról jut eszembe, mindkét oldalon vannak fröcsögők, de vannak normális kommentelők is.
2013. febr. 21. 18:22
28/28 anonim válasza:
Meg lehetett volna fogalmazni objektíven is:
Az EU a tőlünk elrabolt, kicsalt, vagyonból, élettérből most visszalök 8,5 milliárdot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!