Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyennek találod a kuruc....

Milyennek találod a kuruc. Info-t?

Figyelt kérdés
Leszögezem, hogy én eléggé apolitikus alkat vagyok és nem állok egyik oldalon sem, viszont szeretem a magyar történelmet és a hagyományőrző programokat, írásokat, ezért sok jobboldali portált látogatok. A kuruc.infóval már végeztem jó pár éve, mert hiteltelennek és erőszakosnak találtam. Az egyik ismerősöm mutatott egy cikket róla, amire azt feleltem, hogy nem igazán rajongok a kuruc.infóért. Megkérdezte,hogy miért és azóta is terítéken van a téma. Természetesen nem azt kérem, hogy helyettem mondjátok el, miért rossz a kuruc, csupán az érdekelne, hogy milyen NYOMÓS ÉRVETEK van arra, hogy a szóban forgó oldal tényleg vizesnyolcas. Természetesen pozitív véleményeket is szívesen olvasok ,a lényeg, hogy tartalma legyen, a "mer jó" jellegű hozzászólásokkal sajnos nem jutok előrébb. Köszönöm előre is.
2013. márc. 24. 20:56
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
68%

Én csak az olvasói levelek részét szoktam olvasni a kurucon.

Szerintem a Kuruc tükörképe az Amerika népszava épp olyan stílusú.

A kuruc is mint az Amerika Népszava ferdít , nem teljesen hiteles.

2013. márc. 24. 20:59
 2/30 anonim ***** válasza:
97%

Sok cikk jelenik meg rajta, amelyekről máshol nem beszélnek, ugyanakkor valóban alpári a stílusa.

Ügyesen ki kell szűrni a butaságokat, amikor olvasod.

2013. márc. 24. 21:00
 3/30 anonim ***** válasza:
53%
A kurucra azért van igény mert "jobban" kimondja ami problémák vannak, meg talán több olyan jellegű hírt leközölnek. Ha nem lennének problémák akkor értelemszerűen nem lenne rá szükség!
2013. márc. 24. 21:05
 4/30 anonim ***** válasza:
92%
2-es válaszolóval egyetértek. Én nem ovlasom, csak néha egy egy cikküket, amire ráakadok, de ha ottmaradok az oldalon, akkor felháborít mik vannak. Saját magukat illetve az egész szélső jobbot járatják le. Ezért nem adom a nevemet a jobbik vagy a Magyar Gárda mellé, mert ők megtűrik az ilyen portálokat.
2013. márc. 24. 21:05
 5/30 A kérdező kommentje:
Engem nem zavar, hogy van, csak valamiért komolytalannak találom, de nem tudom megfogalmazni, hogy miért.
2013. márc. 24. 21:06
 6/30 anonim ***** válasza:
47%
Hogy paranoiásak a szerkesztüik .
2013. márc. 24. 21:23
 7/30 anonim ***** válasza:
11%
Igazmondónak.
2013. márc. 24. 21:32
 8/30 anonim ***** válasza:
21%
Úgy vélem, ha az oldal nem létezne, már Magyarország is megszűnt volna. Ők kezdték felnyitni a magyarság szemét és ennek nyomán indult el az ellenállás.
2013. márc. 24. 21:35
 9/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de az utolsó három kommentben nem találtam semmi nyomós érvet, csak egyéni véleményt, ami nem túl releváns.
2013. márc. 24. 22:24
 10/30 anonim ***** válasza:

Szerintem ma Magyarországon nem létezik objektív hírszolgáltatás. A hírszolgáltatóknak valamiből meg kell élni, és akik a pénzt adják az irányultságot is meghatározzák.

Ezért én meghallgatom az ATV, Hirtv, Kuruc stb. híreit is és ezeket összevetve próbálom kibogarászni az igazságot a sok félinformációból.

Lehet, hogy a kuruc nem szalonképes de sokszor van igazság abban amit írnak.

A parlamenti képviselők alpári stílusa jobban felháborít.

2013. márc. 24. 23:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!