Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon már nem szabad...

Magyarországon már nem szabad cigányozni?

Figyelt kérdés
A szomszédunkba lakik egy cigány family,aztán néha szoktam cigányozni.Bár ők tényleg rendesen mert az egész család dolgozik tisztességesen szóval nem lehet rájuk panasz,régen volt egy kis hangoskodás de ezen kívül semmi.Anyám mindig rám szól hogy ne cigányozzak.Ennyire nagy baj ez vagy mi?
2013. márc. 21. 20:53
1 2 3
 11/23 19gal_balazs97 ***** válasza:
Én sem értem. Nekem a legjobb barátom is cigány, ő is utálja a naplopó putritöltelék cigányokat, és ráadásul nem is egy cigányt ismerek és ők mind rendesek. Meg én is az antiszociális cigányokat utálom. A cigány egy népnek a neve úgy mint a zsidó csak az számít milyen célból és hangsúllyal mondod,
2013. márc. 21. 21:38
 12/23 titak ***** válasza:
60%

Itt nem a cigányozással van a gond, hanem (szerintem) az általánosítással.

Neked milyen érzés lenne, ha azt hallanád a szomszédból, hogy "... az a ki..szott ku..a magyar ..."?

2013. márc. 21. 22:59
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

"Neked milyen érzés lenne, ha azt hallanád a szomszédból, hogy "... az a ki..szott ku..a magyar ..."?"

Szerintem sokak tudják ezt is akiknek ilyen szomszédjuk van....

2013. márc. 21. 23:02
 14/23 anonim ***** válasza:
71%

Én már hallottam nem egytől a "büdös magyar" kifejezést és nem a TV-ben, vagy videón, hanem élőben.

Egyébként egymást is lecigányozzák, de ha mi mondanánk akkor azt mondják, hogy ők "romák".

2013. márc. 21. 23:03
 15/23 anonim ***** válasza:
Magyarországon még nem kötelezö cigányozni?
2013. márc. 22. 09:29
 16/23 anonim ***** válasza:
42%
Van egy alkotmánymódosítás, miszerint mindenkinek kötelező lesz közterületen vagy kocsmában heti 5 alkalommal zsidózni.
2013. márc. 22. 11:36
 17/23 anonim ***** válasza:
mármint javaslat
2013. márc. 22. 14:49
 18/23 anonim ***** válasza:
Nekem cigány a szomszédom. Általában semmi bajom velük, amióta nem adok szerszámot kölcsön, kevesebbet is járnak a nyakamra. De amikor a tavaszt az jelzi, hogy a szomszéd teraszáról üvölt a Dupla Kávé, meg egyéb ilyen színvonalú zajok, akkor elszakad a cérna. Nem azért költöztem vidékre, hogy madárdal helyett ezt hallgassam. Olyankor át szoktam menni, és leüvöltöm a fejüket. Abban aztán van minden, a tetves cigánytól kezdve a jó qrva anyátokig. A röhej az, hogy a többi cigány család is nekem ad igazat, csak ők nem mernek szólni nekik, mert hogy akkor kiabál az érintett család. Egyébként a tekintélyt is csak úgy tudod kivívni, ha ki mered nyitni a szádat, lehetőleg minél hangosabban. Ők parasztozzák a magyart. Nem úgy mint mi, nem olyan pejoratív hangnemben, hanem a dolgos fajtára utalva. Nálunk vannak beások is, meg lováriak is. Hú, hogy azok hogy utálják egymást! Na, ott megy ám a "Büdöscigányozás", amikor azok egymásról beszélnek.
2013. márc. 24. 13:06
 19/23 anonim ***** válasza:
Jaja, annak van igaza, aki a leghangosabban ordít:)
2013. márc. 24. 19:21
 20/23 anonim ***** válasza:
Nálunk a suliban egy cigány csaj megmondta az igazgatónak hogy "Ne pattogj me megb*aszlak te büdös fehér." Nem csapták ki. Nem kapott semmit.
2013. ápr. 6. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!