Jelenleg miért ilyen drága a 95-s benzin Magyarországon?
"Ha jól tudom a benzinár 3/4 ét a magyar és az orosz állam viszi el adóba.
Jól tudod.
De ez van az egész fejlett világban.
Ezt lehet talán globalizációs adónak tekinteni, hiszen az üzemanyag az alapja.
Lesz még 5-600Ft s üzemanyag is, sőt 2,2.5euros is, hamarosan ha minden így ebben az irányban halad!
"Köszi az infókat ,a mi béreinkhez ez akkor is magas."
Igen, magas, de a benzinárak miatt minden országban morgolódnak az emberek, bármennyire is jobban élnek, mint a magyarok. Nekem is közel egy napi bérem megy el itt Németországban egy teletank benzinre(70 liter.)
"Köszi az infókat ,a mi béreinkhez ez akkor is magas."
Semmilyen termék ár és az átlagbér között nincs összefüggés. Miért kéne, hogy olcsóbb legyen a benzin ott, ahol alacsonyabb a bér? Aki kevesebbet keres, az ne autózzon. Nem alapvető dolog autózni.
"6/6 "Gondolom te nem autóval jársz dolgozni."
De. Én autóval járok dolgozni. Mert megtehetem. Nyilván olcsóbb lenne a tömegközlekedés, de a kényelmet meg kell fizetni. Sajnálom, hogy nem lehet akármilyen fizetésből ezt megtenni, de én sem eszem minden nap orosz kaviárt, mert azt nem tudom megfizetni. És ezért sem a magyar, sem az orosz államot nem hibáztatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!