Miért csak Magyarországon divat cigányozni?
Bulgáriában, Romániban ahol a legtöbb cigány él nincsenek ilyen problémák.
Gondolok itt a szélsőjobboldali radikális megmozdulásokra.
Mert csak a magyar állam nem képes (de inkább nem karja) betartatni ezekkel a dögevőkkel azokat a törvényeket és jogszabályokat, ami minden állampolgárra érvényes.
Nyilvánvalóan jogos felháborodást kelt az emberekben, amikor az ország lakosságának fele törvényen felüli.
Garázdálkodhatnak, ingyen-élősködhetnek, kénye-kedve szerint mulaszthat a gyerekük az iskolából, a legtöbb bűncselekményükért a magyarokat hurcolja meg a jogállamiság.
előbb határontúli magyarok forever utánamár azok is rohadt románok szégyellem hogy magyar vagyok
ha nem dobok monotovot az első roma család házára máris hazaárulóvagyok...
a románia magyarok sokkal kedvesebbek egyébként mint a "magyarok" és miezmár hogy minden cigány tetű? nekem vannak roma származású ismerőseim sosem loptak a boltból mindíg tiszták és ápoltak és nem is repül náluk a tányér állandóan ezzel mondanám el hogy a máunika sóban látható cigányok a primitív emberiségnek része. Továbbá nem cigány ismerősöm itt vagánykodott hogy mit lopott a teszkóbol.
Ezzelel mondanám el hogy olyan hogy tetűcigánynépcsoport nincs. Van büdöscigány aki beszennyezi a rendes cigányokat olyan szinten hogy ilyen általánosítás lett a vége, és egy "fehérebb" is lehet büdöscigány pélául aki lop a teszkóbol vagy világháborus megbukott eszméket éltet vagy aki temetőt gyaláz aki a vámon csal stb.
Ha meg nálunk van a legkissebb cigánybűnözés akkor tességbefogni a szánkat és örüljünk hogy itt a legkissebb.
rajta! legyen népirtás kedves jobbikosok!
ehez már nagy volt a pofátok!?
NEM VAGYOK CIGÁNY!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!