Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek ma Magyarországon...

Szerintetek ma Magyarországon van valódi Liberalizmus? Vagy csak divat annak nevezni a magukat? Hogy lehetne ezeket az elvakult jogvédőket takarékra tenni, hogy ne ártsanak mindenkinek? Van elég gondja enélkül is az embereknek épp elég.

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra,hogy egyesek pl zsigerből utálják a jobbikot,és elítélik,ostobának nevezik a tagjaikat, de hangoztatják a melegekkel,kisebbséggel nincs bajuk.Holott szerintem épp az a lényege a liberalizmusnak,hogy nem kényszerítsük rá a másikra mi helyes,és mi nem csak elfogadjuk a döntését.Én jobbikos vagyok de nincs bajom a melegekkel,cigányokkal,kínaiakkal csak azzal van bajom,hogy mindenféle jogvédők keverik a sz@rt mindenféle személyiségi jogokra hivatkozva miközben világosan le van írva mi büntetendő mi nem és mindenki ELSŐSORBAN MAGYAR állampolgár és senkit nem érdekel,hogy az esetleges kultúrájukban mi az elfogadott és mi nem.Elsősorban mindenki a Magyar törvényeket tartsa be ne legyen kibúvó ok a "kultúrájuk más"védekezés,mert mindenki Magyar.
2009. nov. 23. 20:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
37%
Nincs ebben semmi.Egyszeruen csak lefizetett emberekbol allo tomorulet akik el akarjak hitetni az emberekkel hogy a Jobbik rasszista meg stb.Nem artana nekik elmeselni hogy ez a probalkozas mar hasztalan mert mindenki tudja hogy a Jobbik senkit sem zar ki aki magyarnak tartja magat fuggetlenul mindentol.
2009. nov. 23. 20:22
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Én meggyőződéses liberálisnak tartom magam, de ami itt mostanában megy, lassan szégyellem bevallani. :)

Biztosan vagyunk még így páran, csak nem vagyunk olyan hangosak.

2009. nov. 23. 20:25
 3/12 A kérdező kommentje:
Igen de nem a jobbikot akarom témának,csak azt próbáltam kihozni belőle miért nem lehet egyenlő módon alkalmazni a törvényeket és miért kell világraszóló botrányt csapni ha az áldozat valamelyik kisebbség tagja?Miért nem lehet kideríteni mi a bűncselekmény oka és utána nyilatkozni nem előtte butaságokat,ráadásul amikor kiderül az igazság bocsánatot sem kérnek a rágalmakért.
2009. nov. 23. 20:32
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Én meggyőződéses liberálisnak tartom magam, de ami itt mostanában megy, lassan szégyellem bevallani. :)

Én meg Jobbikos vagyok, nemzeti radikális Jobb. Az elnevezést csak azért írtam körbe mert nem vagyok szélsőséges.

Szerintem felesleges szégyelled magad, és nekem sem kell.

Egyszerűen azért mert csiszolódnunk kell.

Nem volt még igazi liberális párt, ahogy radikális jobb sem.

Tolerálnunk kell egymást, és nem elhinni mindent amit állítanaka másikról. Kialakul!

2009. nov. 23. 20:36
 5/12 anonim ***** válasza:
86%
Azt hiszem ebben teljesen egyetértünk. Amit az SzDSz művelt liberalizmus néven, az 10-20 évre lejáratta közvélemény szemében a liberalizmust, még ha nem is volt sok köze hozzá.
2009. nov. 23. 20:44
 6/12 A kérdező kommentje:
Most is az ombudsman kézzel lábbal tiltakozik a buszok bekamerázása ellen,hogy az sérti a személyiségi jogokat!Miben sérti?abban,hogy ha valaki vandálkodik,verekszik,rongálja a berendezést(amit mellesleg a mi adónkból pótolnak,javítanak)akkor azonosítani lehessen és bizonyíték legyen ellene?A boltokban is van és x idő múlva törlik és kész.
2009. nov. 23. 21:09
 7/12 A kérdező kommentje:
Aki érdemben nem szól hozzá ne pontozgasson lefelé senkit!
2009. nov. 23. 21:13
 8/12 anonim ***** válasza:
32%

A liberálisok is csak egyetlen dologgal szemben nem toleránsak: ez a jobb oldal, bármit is mondjanak vagy tegyenek! (A többi csak "álca".)

Innentől nem hiteles az egész, amit művelnek!

És mindez az ő kényszerképzeteikből fakadt nagyrészt, és pont ez az, amivel magukra vonják azt, ami ellen kézzel-lábbal tiltakoznak!

2009. nov. 23. 21:41
 9/12 anonim ***** válasza:
Azt megnézem, amikor a Jobbik fog liberális eszméket vallani! Nálunk akkora a katyvasz, csak hogy ellentmondjon más irányzatoknak! Jót fogok röhögni!
2009. nov. 23. 22:17
 10/12 anonim ***** válasza:
9%

Sok nagyon is jogos, és sok abszolút röhejes felháborodás van a kisebbségi jogok képviselői részéről. Azzal, hogy sok latens, vagy nyílt rasszista idióta komolyan aggályos kijelentéseket tesz nyilvánosan, vagy annak megfelelően cselekszik, attól csak több lesz az árpában a köles.

Vigyázzunk!!!! Mert a kisebbségekkel szembeni atrocitások csak növelik annak az esélyét, hogy a kisebbségi jogvédők megalapozatlan rágalmai és panaszai hallgatóságot illetve megerősítést nyernek. Ezért a jobbik hatalmas potenciális felelősséggel tartozhat, ha így folytatja.

De egyelőre úgy néz ki, őt ez kevésbé érdekli, mint a gyűlöletre helyezkedő szavazatszerzés.

2009. nov. 24. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!