Szerintetek ma Magyarországon van valódi Liberalizmus? Vagy csak divat annak nevezni a magukat? Hogy lehetne ezeket az elvakult jogvédőket takarékra tenni, hogy ne ártsanak mindenkinek? Van elég gondja enélkül is az embereknek épp elég.
Figyelt kérdés
Gondolok itt arra,hogy egyesek pl zsigerből utálják a jobbikot,és elítélik,ostobának nevezik a tagjaikat, de hangoztatják a melegekkel,kisebbséggel nincs bajuk.Holott szerintem épp az a lényege a liberalizmusnak,hogy nem kényszerítsük rá a másikra mi helyes,és mi nem csak elfogadjuk a döntését.Én jobbikos vagyok de nincs bajom a melegekkel,cigányokkal,kínaiakkal csak azzal van bajom,hogy mindenféle jogvédők keverik a sz@rt mindenféle személyiségi jogokra hivatkozva miközben világosan le van írva mi büntetendő mi nem és mindenki ELSŐSORBAN MAGYAR állampolgár és senkit nem érdekel,hogy az esetleges kultúrájukban mi az elfogadott és mi nem.Elsősorban mindenki a Magyar törvényeket tartsa be ne legyen kibúvó ok a "kultúrájuk más"védekezés,mert mindenki Magyar.2009. nov. 23. 20:16
11/12 anonim válasza:
Döntse el valaki,hogy mi volt előbb: a JOBBIKOT gyülölők, vagy a Jobbikot gyülölő gyülölők! Én még most is liberális vagyok, de a mai liberalizmus nem liberális.
12/12 anonim válasza:
Ha így gondolod, nem is értem, mitől vagy jobbikos? De talán 2009 óta már váltottál? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!