Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért akarnak egyesek cigányme...

Miért akarnak egyesek cigánymentes Magyarországot?

Figyelt kérdés
Sokszor hallottam már, hogy ki kell őket innen rakni, mert ártanak a magyarságnak. Mit ártanak?

2013. márc. 21. 16:40
1 2 3
 21/27 mustafa33 ***** válasza:
89%
Láttál már cigányt? Na nem a tv-ben a száztagú cigányzenekarra gondolok. ☻
2013. márc. 22. 02:31
 22/27 anonim ***** válasza:
76%

Ismerek sok értelmes cigányt ( diplomásokat ) de azt tudom mondani hogy mindegyik szájából kicsuszot az hogy utálja a magyart.

Na ha a legértelmesebbek ilyenek mit várjunk a többitöl???

Ezért nem szeretem hallani hogy vannak "normális cigányok" mert ha dolgoznak is és a szemedbe szépet mondanak, akkor is megölnének egy kanál vìzben.

És ez sok éves tapasztalatt, és most nagyon rossz a helyzet, de ugy láttom lesz ez még rosszabb is.

2013. márc. 23. 10:18
 23/27 anonim ***** válasza:
84%

"Mit ártanak?"

Csupán pár indok:

~ Az állam brutális pénzeket utal át nekik segély és felzárkóztatás néven (úgy, hogy a felzárkóztatásból SEMMI nem látszik)

~ A segélyezésért cserébe lopnak csalnak, bűnöznek, rengeteg gyereket szülnek (akár családon belüli közösüléssel is) azért, hogy minél több segélyt és pótlékot kapjanak, hogy még véletlenül se kelljen dolgozni

~ A cigányok 95%-a csak lehúzza a társadalmat, élősködik, semmi hasznuk nincsen, és nem csak Mo.-n, hanem mindenhol

~ Nem lehet beilleszteni őket a társadalomba, mert ők sem akarnak beilleszkedni

~ Bulgáriában már országos lázadás volt a cigányok ellen, mert "szórakozási bűnözés" néven halálra gázoltak egy 19 éves bolgár srácot Katunicában

~ Romániában is volt egy kisebb lázadás egy településen, ahol egy nőt elütött egy autó, erre 5-6 cigány körbevette az eszméletlen nőt, és nem hogy segítettek volna neki, hanem kirabolták (van is róla videó)

~ (visszatérve Magyarországra) azért elég beszédes adat az, hogy egy 5-10%-os kisebbség a börtönökben többségben van, azaz a cigányok körében jóval magasabb a bűnözési ráta, mint a magyarok körében

~ az ég világon mindent ráfognak a rasszizmusra, és büntethetetlennek, felsőbbrendűnek képzelik magukat

Még lehetne sorolni. Ha ezek után is azt mondod, hogy nem ártanak semmit, akkor nem tudom mivel győzzelek meg. És sajnos a legtöbb ember tapasztalatból beszél, ha azt mondja, hogy utálja őket.

2013. márc. 24. 17:10
 24/27 anonim ***** válasza:
87%
Majd ha betörnek hozzád 500.000+Ft-os kárt okozva meg tudod.
2013. márc. 24. 19:27
 25/27 anonim ***** válasza:
90%

Mert náluk így megy az élet:

A segíjbűl bőven megvagyunk az eztrákat meg összelopkodjuk,és ha valaki szolni mer megöljük. Ha nem sikerül az se baj, elég azt mondani hogy : segítség! Fajűldözés! Rasszizmus! És mi nyertünk.

Nem vagyok rasszista, de amit ezek müvelnek türhetetlen! Ha nem tetszik ki lehet tiltani!

2013. ápr. 6. 14:00
 26/27 anonim ***** válasza:
0%
Itt az összes válaszoló hülye rasszista náci
2023. ápr. 16. 19:04
 27/27 anonim ***** válasza:
75%

Csak jobb lehet cigányok nélkül !

Kanadába és Franciaországba nem engedték be őket. Élősködő, hulladék életforma.

2023. máj. 29. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!