Miért akarnak egyesek cigánymentes Magyarországot?
Figyelt kérdés
Sokszor hallottam már, hogy ki kell őket innen rakni, mert ártanak a magyarságnak. Mit ártanak?2013. márc. 21. 16:40
11/27 anonim válasza:
Sokkal kevesebb segélyt kellene fizetni és jóval kevesebb lenne a bűnözés. Nem minden cigányra vonatkozik ez, de a többségükre igen. Ismerek cigányokat, akiknek munkahelyük van, élik a kis életüket, nem bántanak senkit, de sajnos a többségükre nem ez jellemző és elég súlyos problémák vannak a viselkedésükkel. Nem is kéne kitelepíteni senkit, csak kicsit kordában tartani azokat, akik mások munkájából akarnak megélni.
12/27 anonim válasza:
kedves kérdező :) sztem nemsokat jársz sötétben az utcán de javícs ki ha tévedek vagy olyan helyen laksz ahol nemsok cigány él. a kérdésedre válaszolva: Engem eddig 2-szer késeltek már meg cigányok és 3 szor akartak kirabolni sikertelenül. de én most nem kezdem neked taglalni hogy mennyire szemetek csak megkérdem tőled hogy ezen a bolygón hány ország toloncolta ki őket idáig talán amiről te is hallottál pl kanadából azért küldték visza őket MO-ra mert loptak késeltek raboltak meg kerülték a munkát. szted magyarországon nem azt csinálják mint kanadában vagy bármeik más országban?? van köztük kivétel tisztelem is őket de roh"dt kevés és mielőtt viszairnál hogy rasszista vagyok a barátnőm cigány és jol megvagyunk!!
13/27 anonim válasza:
na taka :))
ilyet megkérdezni!! O.o
Szó mi szó vannak rendes cigányok , meg vannak nem rendesek is..több az utóbbi sajnos !!! Sok magyar fél tőlük , például egyedül vagy a sötét utcán szerintem inkább megijedsz egy csaapat cigánytól mint egy csapat magyartól !! Én is félek pártól, van is miért! Persze a cigányok a kisebbség és nekik mindent lehet :D
Segély, kevesebb börtön büntetés stb. ! Lelőném amugymindet egytől egyig :DDDDD
15/27 anonim válasza:
Ha utaztál már buszon együtt cigányokkal kedves kérdező, akkor meg is van válaszolva a kérdésed...
16/27 anonim válasza:
Lopnak tahóskodnak mindenkivel a kőltségvetésből nagyonsiok pénz csak az ő felzárkóztatásukra megy . Aránytalanul sok segélyt kapnak foglalják a hejet a bőrtőnőkbe ugy a 80 át mikor az erányuk a lakoságban max 10% tehát 50szer anyi bünőző van kőztük mint a fehéek kőzt. Az evulúciós versenybe is rosz a fehéreknek hogy a cigányoknak 8,..-...,\|ÄÍ€Í÷פ¸¨˝´˙`˛végtelen gyerekük van a vadisznókat vagy más veszélyes álatot pl majmokat is kikergetnek a az emberek lakta területről vagy lelővik elaltatják memérgezik felgyujtják elgázositják a kertvőket. Sajnos a cigányokal nem lehet megteni mert nemzetkőzi jogokat sértene.
17/27 anonim válasza:
Költözz közéjük, élj közöttük aztán visszatérhetünk erre!
18/27 anonim válasza:
Sokkal jobb lenne a világ nélkülük,ezek mocskok,nem emberek.Az okokat már előttem leírták,nem ismétlem őket.
19/27 anonim válasza:
Mert egyedül csak ez a buta ország tűri meg őket, rajtunk kívül már minden ország kitiltotta ezeket. Amúgy ha még életedben nem találkoztál cigánnyal, akkor hiába magyarázna neked bárki. Az viszont biztos, hogy az emberek nem jókedvükben utálják őket.
20/27 (g)brigi válasza:
Egyesek? Minden ép eszű takarítaná innen.
Ha leírnám a véleményem gyűlöletbeszédért tiltanának ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!