Miért nem osztjuk ketté ezt az országot? Egyik Dunántúl lenne Pannónia, ott liberális nyugati kultúra lenne. Másik meg Hunnia Duna-Tisza közzel és Tiszántúllal együtt. Ott jobbik és fidesz tervei szerint lenne az ország irányítása. Nem jobb ötlet?
Kérdező.
A homoszexualitás a Jobbik nem akarja illegálissá tenni.Hanem az orosz mintát követné.
Oroszországban is vannak meleg bárok meg hasonlók , de a médiában ,TV-ben nem lehet róla beszélni , nem létező dolognak tekintik.
A Fidesz viszont tényleg nevetséges hogy gyógyíttatni akarja.
Ahogy írta más is előttem, volt már a kérdés:
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__287..
Akkor sem voltam jobb véleményel róla.
Na igen az egész jobb oldalt a cigányok és zsidók ellen keltett gyűlölet tartja fenn. Nélkülük annyi lenne nekik.
"Na igen az egész jobb oldalt a cigányok és zsidók ellen keltett gyűlölet tartja fenn. Nélkülük annyi lenne nekik.
Nem barátom.
Nektek lenne annyi ha mind odaköltözne hozzátok a Dunántúlra.
Akkor most egy pillanatra tegyük fel, hogy:
"Én meg egy jobbos vagyok, nekünk kell a kedvezőbb helyzetű Dunántúl, a libsik pedig feldughatják a Tiszántúlt és a Duna-Tisza közét."
Ha 2é osztanák az országot akkor megszűnne az egység.Miért lennénk egy nép ha ennyire meg lennénk különböztetve?
Mellesleg vajon miért nem működött pl Ny-és K-Berlin szétválasztása?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!