Régi motorok (Csepel, Pannónia, Danuvia) kismotornak vagy nagymotornak minősülnek? Személygépkocsi jogsival vezethetők? És amit 14 évesen lehet letenni motorjogsival? SoS!
Figyelt kérdés
Karácsonyra lehet,hogy egy ijet vennék a gyereknek,ha használhatja!Kismotor jogsival.Még nincs neki,de nem tudok mást kitalálni,szeptember körül akarja letenni!
Előre is köszönöm a segítséget!
2010. dec. 19. 20:59
1/8 anonim válasza:
Nem, szgk jogsival nem vezethetők, annál azért nagyobbak..
2/8 anonim válasza:
Segédmotorkerékpár jogsival sem..
3/8 A kérdező kommentje:
Akkor milyen jogsi szükságes hozzá?
2010. dec. 19. 21:14
4/8 anonim válasza:
Csepel, Danúvia > 125 ccm
Pannónia > 250 ccm
Nagymotor vizsga.
5/8 anonim válasza:
A 125-ösökhöz (kis Csepel, Danuvia) A1-es jogosítvány kell, a 250-esekhez (Pannónia) pedig Akorl. jogosítvány szükséges. A Berva és Panni viszont vezethető M-es jogosítvánnyal (segédmotoros kerékpár), bár azok talán a legszörnyűbb magyar motorok, nem éri meg olyannal kínozni a gyereket.
(mondjuk a többi is eléggé kérdéses minőségű)
6/8 A kérdező kommentje:
Rajong az ijen veterán dolgokért,régiségekért,ezért gondoltam ilyenre.
Köszönöm a segítséget mindenkinek,valószínű,letestek róla!
2010. dec. 19. 22:13
7/8 anonim válasza:
Ha régiség, és smkp, akkor én a Simson SR2-t ajánlom. Felújítva nagyon szép, és ritka is.
8/8 anonim válasza:
Te jó ég! Ilyen Simsonon tanultam meg "motorozni", -van vagy ötven éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!