Aki szerint nincs cigánybűnözés, az egyáltalán tisztában van annak jelentésével? Tudja, hogy mi az a cigánybűnözés?
"Hallod barátom, te akkora kretén vagy, hogy magadat égeted"
Csak nem tükörképet látsz?
"Ki a faszom beszél itt "rasszizmusról"? Csak te! "
Ok.
"eltettem egy kérdést az előbb arra se válaszoltál.De lehet nem fogtad fel: min változtatna a cigánybűnözés beismerése, a saját pártodtól vonod el a szavazatokat féleszű."
Most egy ilyen együgyű, idióta, és eleve hülye kérdésre mit lehet válaszolni?
"stoba vagy és ezzel a viselkedéssel csak a saját "pártodat" járatod le. Pont az olyanok miatt általánosíthatják a Jobbikot a semmihez nem értő, bunkó emberek pártjává. Egy féleszű vagy megvezetett bolond vagy. "
Ezt most jól megkaptam. Most féleszű vagy megvezetett? :))
"Egyébként nekem ne okoskodj itt kis köcsög, mert tőlem kétszáz méterre itt van a cigány tábor, ha valaki akkor én tudom mi megy ott. "
Ez óriási, nem akartál még könyvet írni róla?
"rthy nagynénjének kastélya pedig a falumban található(Balazséron, Beregszászi járásban Kárpátalján) úgyhogy egy picit tájékozottabb vagyok a témában mint te te szerencsétlen hülye(már bocsánat)."
Elfogadom a bocsánatkérést.
"Az a gond hogy a Jobbik pont ezeket a fogalmatlan fiatalokat palizza be a lehetetlen megoldásaival. És ha lesz csendőrség? Akkor ott áll a rendőr meg a polgárőr meg a csendőr a sarkon? 4 év múlva kit ígérnek hogy kit állítanak még oda? Gobi Hilda lovasszobrát? Csak a szavazatod add oda, légyszi! Nem igaz hogy ilyen átlátszó trükkön se láttok át. Mi az amit nem lehet megoldani rendőrrel meg polgárőrrel? A létszámukat kéne növelni, ahhoz meg pénz kéne. A csendőr se pusziért fog dolgozni."
Örülök, hogy ennyire bölcs vagy, és ennyire átlátsz minden "trükkön". Hogyhogy nem te vagy a miniszterelnök, aki ennyire megvezethetetlen??
"De választ azt még mindig nem adtál, csak itt "poénkodsz" (elég szarul) és adod itt a lazát"
Balazséron laksz, Kárpátalján? Csak mert akkor nem sok fogalmad lehet róla, hogy itt mi megy az országban, és mi van a cigányokkal.
Ahhhh, nem, egy csöppet sem. Mert azt hiszed máshol velük könnyebb... De megnyugtatlak nem akarok beleszólni a csodálatos országod belügyeibe.
Az én hibám az egész. Leállok vitázni tök lényegtelen dolgokon mintha ez bármin is változtatna.
Majd rájössz a saját bőrödön, hogy erre a problémára bár van megoldás SOHA se fog megtörténni mert senki érdekében nem áll a megoldása.
Na mindegy...
"hhhh, nem, egy csöppet sem. Mert azt hiszed máshol velük könnyebb... De megnyugtatlak nem akarok beleszólni a csodálatos országod belügyeibe. "
Jogod van beleszólni a belügyekbe, mert magyar vagy. De hidd el, hogy itt a cigányokat nagyon elengedték Magyarországon. Nem lehet velük semmit sem csinálni, és a kormány asszisztál hozzá. Minden más országban keményebben vannak fogva, itt meg semmilyen formában.
"Ha egy picit jogállamban gondolkodnál, te is látnád. Én sem szeretem a cigányokat, de a faji alapon való megkülönböztetésnek semmi értelme, ott is mi húznánk a rövidebbet, hidd el. Ami tényleg felbosszant hogy, bizonyos rétegek a negatív gondolkodásból hogyan húznak politikai hasznot. Ráadásul gerjesztik haragot, a dühöt, mert kedvez nekik és baromira nem érdekli őket mennyire destruktív az egész, csak hasznuk legyen belőle. Titeket valamennyire megértelek, hogy sz.r helyen laktok, féltek, és nem akartok félni, de hidd el, nem arra van a megoldás amerre most gondolod."
Oké, akkor szerinted mi a megoldás? Ha nem beszélünk róla, nem fog megoldódni. Ha beszélünk, akkor meg gerjesztjük a haragot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!