Aki szerint nincs cigánybűnözés, az egyáltalán tisztában van annak jelentésével? Tudja, hogy mi az a cigánybűnözés?
Blabla így, Blabla úgy..
Hagyjuk már ezt a faji megkülönböztetést, tiszta szánalmas :D Mindenki rasszista itt, aki ezt felveti, mint problémát?
Nézzél utána, ha nem hiszed el. Ha valamiről nem tudsz semmit, ne mástól várd, hanem magad nézzél utána. De legalábbis ne beszélj olyanról, amiről fogalmad sincs.
54.
Szükség is van csendőrségre , csendőri körzetekre.
A cigánykérdés nagyon elharapózott.
Ez az előző és a jelenlegi kormány hibája, hogy hagyták ennyire elfajulni a dolgot.
Hallod barátom, te akkora kretén vagy, hogy magadat égeted.
Ki a faszom beszél itt "rasszizmusról"? Csak te!
Feltettem egy kérdést az előbb arra se válaszoltál.De lehet nem fogtad fel: min változtatna a cigánybűnözés beismerése, a saját pártodtól vonod el a szavazatokat féleszű.
Ostoba vagy és ezzel a viselkedéssel csak a saját "pártodat" járatod le. Pont az olyanok miatt általánosíthatják a Jobbikot a semmihez nem értő, bunkó emberek pártjává. Egy féleszű vagy megvezetett bolond vagy.
Egyébként nekem ne okoskodj itt kis köcsög, mert tőlem kétszáz méterre itt van a cigány tábor, ha valaki akkor én tudom mi megy ott.
Horthy nagynénjének kastélya pedig a falumban található(Balazséron, Beregszászi járásban Kárpátalján) úgyhogy egy picit tájékozottabb vagyok a témában mint te te szerencsétlen hülye(már bocsánat).
"Mindenki rasszista itt, aki ezt felveti, mint problémát?"
Nem magával a probléma felvetésével, hanem ennek a mikéntjével van a gond...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!