Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki szerint nincs cigánybűnözé...

Aki szerint nincs cigánybűnözés, az egyáltalán tisztában van annak jelentésével? Tudja, hogy mi az a cigánybűnözés?

Figyelt kérdés

2013. márc. 19. 20:53
 51/104 anonim ***** válasza:
30%
Elve a cigány pulyák olyan körülmények között nőnek fel, hogy az egy katasztrófa, normális egészséges ember nem lesz belőlük és ez a magyar ember felelőssége is. És nem abban a formában, hogy ész nélkül segélyt osztogatnak nekik vagy valamilyen karhatalmi szerv segítségével rendet rakni közöttük. Olyasmire van itt szükség mint amit Spanyolországban csináltak régen a mórokkal, széttelepíteni őket, meggátolni az ún "cigány táborok" kialakulását. Csak ez pénzbe, időbe kerül és hát idő az nincs, mert alig négy év és jönnek a választások, pénz meg van(ha van) csak sose arra amire kéne.
2013. márc. 19. 21:51
 52/104 A kérdező kommentje:

Blabla így, Blabla úgy..

Hagyjuk már ezt a faji megkülönböztetést, tiszta szánalmas :D Mindenki rasszista itt, aki ezt felveti, mint problémát?

Nézzél utána, ha nem hiszed el. Ha valamiről nem tudsz semmit, ne mástól várd, hanem magad nézzél utána. De legalábbis ne beszélj olyanról, amiről fogalmad sincs.

2013. márc. 19. 21:53
 53/104 anonim ***** válasza:
0%
Regionális szinten akarja visszaállítani(csendőri körzeteket akar kialakítani, pont mint Horthy). Most komolyan haver, te tisztában vagy a Jobbik programjával vagy csak pofára adod a szavazatot? Hihetetlen. NE csodálkozzatok, hogy Magyarország ekkora szarban van.
2013. márc. 19. 21:53
 54/104 A kérdező kommentje:
Én rajtad röhögök, mert semmi fogalmad arról, amit írsz. "regionálisan mint Horthy, jajjj, jézusoooooooom, minőőőő rasszizmuuuus". Lefogadom, hogy gyorsan kikerested ezt a részt a programból és bemásoltad. Ráadásul úgy, hogy fogalmad sincs róla, hogy mi az, csak "mint Horthy". Ilyen egy "felelős" magyar állampolgár, aki az ország sorsáról dönt 2013-ban.
2013. márc. 19. 21:56
 55/104 anonim ***** válasza:
50%

54.

Szükség is van csendőrségre , csendőri körzetekre.

A cigánykérdés nagyon elharapózott.

Ez az előző és a jelenlegi kormány hibája, hogy hagyták ennyire elfajulni a dolgot.

2013. márc. 19. 21:56
 56/104 A kérdező kommentje:
*2014-ben.
2013. márc. 19. 21:58
 57/104 anonim ***** válasza:

Hallod barátom, te akkora kretén vagy, hogy magadat égeted.

Ki a faszom beszél itt "rasszizmusról"? Csak te!

Feltettem egy kérdést az előbb arra se válaszoltál.De lehet nem fogtad fel: min változtatna a cigánybűnözés beismerése, a saját pártodtól vonod el a szavazatokat féleszű.

Ostoba vagy és ezzel a viselkedéssel csak a saját "pártodat" járatod le. Pont az olyanok miatt általánosíthatják a Jobbikot a semmihez nem értő, bunkó emberek pártjává. Egy féleszű vagy megvezetett bolond vagy.

Egyébként nekem ne okoskodj itt kis köcsög, mert tőlem kétszáz méterre itt van a cigány tábor, ha valaki akkor én tudom mi megy ott.

Horthy nagynénjének kastélya pedig a falumban található(Balazséron, Beregszászi járásban Kárpátalján) úgyhogy egy picit tájékozottabb vagyok a témában mint te te szerencsétlen hülye(már bocsánat).

2013. márc. 19. 22:01
 58/104 anonim ***** válasza:

"Mindenki rasszista itt, aki ezt felveti, mint problémát?"

Nem magával a probléma felvetésével, hanem ennek a mikéntjével van a gond...

2013. márc. 19. 22:02
 59/104 anonim ***** válasza:
Fidesz-MSZP nagy koalíció a cigánybűnözés védelmében.
2013. márc. 19. 22:02
 60/104 anonim ***** válasza:
45%
Az a gond hogy a Jobbik pont ezeket a fogalmatlan fiatalokat palizza be a lehetetlen megoldásaival. És ha lesz csendőrség? Akkor ott áll a rendőr meg a polgárőr meg a csendőr a sarkon? 4 év múlva kit ígérnek hogy kit állítanak még oda? Gobi Hilda lovasszobrát? Csak a szavazatod add oda, légyszi! Nem igaz hogy ilyen átlátszó trükkön se láttok át. Mi az amit nem lehet megoldani rendőrrel meg polgárőrrel? A létszámukat kéne növelni, ahhoz meg pénz kéne. A csendőr se pusziért fog dolgozni.
2013. márc. 19. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!