Aki szerint nincs cigánybűnözés, az egyáltalán tisztában van annak jelentésével? Tudja, hogy mi az a cigánybűnözés?
Amikor azt olvasom hogy kiraboltak , megkéseltek egy 70 éves bácsit a "fiatalok".
Akkor egyből tudom hogy cigányok voltak.
Akár 10 ezer forintba is fogadnék rá.
Nem, nem erről van szó. Arról van szó, hogy aki bűncselekményt követ el, az bűnhődjön, de ne kapjon kisebb büntetést, csak azért, mert cigány. Ez a pozitív diszkrimináció. De arról nem a magyarok tehetnek, hogy a cigányok követik el ezeket a bűncselekményeket többségben.
"Nem akarjuk mégegyszer."
Kik? Ki az a többesszám? Egész Magyarországról beszélsz? A szűk liberális rétegről, vagy a cigányokról? Kik nem akarják?
Drága, azért húzódna ki a szőnyeg, mert eddig az egyik legjobb támadási alapja az pont az, hogy a híradások nem mondják be az elkövetők származását(ami még mindig nem tudom min változtatna, ha van rá időd válaszolj rá). Ha holnaptól az egyik párt úgy döntene, hogy kötelezi a sajtót erre akkor(miután ajvékerolnának) semmi értelme a továbbiakban nem lenne annak, hogy "jaj hát Magyarországon a szocliberálisok nem mondják ki az igazságot".
- 200 000 szavazó a Jobbikank garantálva.
28
Ahha, szóval a Jobbikra azért szavaztak ennyien, mert a híradásokban nem mondják be, hogy cigány az elkövető, és nem azért, mert a cigányok megkeserítik a bűnözéssel a magyar emberek életét? :))
Meg véletlen sem azért szavaztak rá ennyien, mert esetleg más alternatívát nyújt, mint az eddigi pártok.
"Nem, nem erről van szó. Arról van szó, hogy aki bűncselekményt követ el, az bűnhődjön, de ne kapjon kisebb büntetést, csak azért, mert cigány."
De miből hiszed, hogy kisebb büntetést kap?
Mint már mondták a bíróság nem faji alapon dönt...
22. válaszoló.
A cigányok jelenleg kevesebb büntetést kapnak csak azért mert cigányok.
kapnak ALANYI JOGON mindenféle támogatást , ingyen számítógépet , mindent ingyen.
Én nem írtam alá semmit,nem egyeztem bele , hogy az adómat ellopják és ezeknek adják.
Aki nem tesz le semmit az asztalra az semmit nem érdemel.Felőlem éhen is halhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!