Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Erről kinek mi a véleménye?

Erről kinek mi a véleménye?

2013. márc. 18. 17:01
 1/6 anonim ***** válasza:
39%

Ennek nem Gyurcsány Ferencnek hanem Gyurcsány fegyencnek kellene lennie.

A videója igen ironikus.Fecó nem kevés embert hagyott az út szélén.

2013. márc. 18. 17:05
 2/6 anonim ***** válasza:
15%
Ez az ember (Gyurcsány Ferenc) Mentálisan már nem teljesen beszámítható. A hatalomvágy és az orbán fóbia elvette azt a kevés eszét is!
2013. márc. 18. 17:08
 3/6 anonim ***** válasza:
65%
Mi lenne? Ugyanolyan képmutatás és álszentség, mint amit a többi parlamenti párt levág. Körülbelül annyira kell komolyan venni, mint egy humoristát.
2013. márc. 18. 17:09
 4/6 anonim ***** válasza:
83%
Merjünk nagyot álmodni mondta Orbán Viktor, és létrehozatta az új katasztrófa védelmi rendszert. Az álom beteljesült csak egy kis hiba csúszott bele, nevezetesen hogy nem működik. Hiába költenek rá ezermilliárdokat mégsem képes ellátni a feladatát. a Tűzoltók nemtalálják a tüzet, kiderül hogy nem abban a városban van a tűz amelyikben riasztották őket, az árvízhez kivezényelt rendőrök félnapokat ácsorogtak éhen tehetetlenül mert nemtudták hol és mit kell csinálni nekik, stb-stb, ez is ilyen Orbános Fideszes szervezet lett, mint a többi, nesze semmi fogdmeg jól.
2013. márc. 18. 17:56
 5/6 A kérdező kommentje:
Utolsónak:Én a félkegyelmű videójáról kértem véleményt.
2013. márc. 18. 18:22
 6/6 anonim ***** válasza:
84%

"Utolsónak:Én a félkegyelmű videójáról kértem véleményt"

JA!! annak igaza van.:-)))

2013. márc. 18. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!