Kinek mi a véleménye erről?
Erre bezzeg tellik az államnak,de sorra ölik a fehér népet.
Lásd szegény 80x éves öregasszony akit saját otthonában öltek meg!
Erről a hülyeségről már háromszor bizonyítottam be, tételesen, hogy nem igaz. Egyetlen adat sem stimmel, de egy sem. Unalmas látni, hogy három-négy havonta felbukkan. Egyszerűen nem igaz. 2010-ben az öregségi nyugdíj minimuma 22800 volt. Ennek extrém esetben a másfélszerese jár, azaz ha igaz lenne ez a nevelőszülős mese - de nem az, ugyanis olyan iszonyat szigorú feltételek vannak, hogy egy középosztálybeli család is nehezen teljesíti őket - akkor járna, ha mindegyik gyerek a legmagasabb kategóriában van, tehát önálló életre képtelen, és komoly kezelést igényel, 42750 ft. Ajánlom figyelmedbe: [link]
Átmeneti segélyt nem kap az ember minden hónapban, jó ha egy évben kétszer. akkor havi 30 helyett havi 5000. Lakásfenntartásinál szintén. az akkor legyen mondjuk havi 800 ft.
Egyedülállóknak a szociális segély 2010-ben 27 075 ft volt.
Mielőtt gyűlölettől lila fejjel írsz valamit, nézz utána.
Érdekes ,hogy te utolsó kommentelő azt írod,hogy nézzek utána.Szerintem meg amit írsz az nem a valóság.Miután sajnálatosan az egész szomszédság kisebbség,és 1-2 kocsi van a háznál illetőleg jobb a lakásfelszereltségük mint nekem!Úgy,hogy a magyar ember nem kap segí'jt. . . És költünk rá rendesen amikor csak lehet.Ezek meg sorra gépeznek,isznak élnek mint marci hevesen!
Akkor ,hogy is élhetné ezeket ennyi pénzből?Elgondolkodtató szerintem.
De ha ennyire jártas vagy akkor azt mond meg Én magyarként hol kaphatos segélyt,hogy munka nélkül ilyen szinvonallal tudjak élni,és családot alapítani?!Mer megyek akkor Én is!
Én magyarként hol kaphatos segélyt,hogy munka nélkül ilyen szinvonallal tudjak élni,és családot alapítani?!Mer megyek akkor Én is!
1.melyik tételt kapták azért mert cigányok?
2. Mennél te is? Akkor meg minek szidod öket? ugyanugy megcsinálnád te is, mint ök. Akkor meg miér szidod öket?
nalátod. meg volt a napi gyülöletkeltés most állj neki a házifeladatodnak.
Nem lehetseges,hogy gyamsag alaveszik a gyerekeket?
Az egyszerubb,es nem kel annyi feltetelnek megfelelni.
bumbi02 válasza
Te meg csak védd őket!De tudod mit? Tartsd el helyettem is őket a fizetésedből:)
Őszintén ha nincs kisebbségi segély akkor miért is élnek jobban,mint aki magyar és szerintem ugyan azt a segélyt kapja?
Na erre adj érdemleges választ!
Akkor Én mért nem kaphatom meg azokat a segélyeket amiket ők igen?Minden csütörtökön állnak a sepeli önkormányzat elött és utána mennek a melette lévő kocsmába gépezni!
De tudod mit kérdésedre válasz:Ha így lehetne végre tisztes magyar állampolgárként ilyen szintű(mint övék)megélhetésem akkor megyek sorbaálni,hogy tudjak családot alapítani!
Max ezért álnék sorba.
De a MAGYAR ember ezt nem teheti meg,max csak 40-50 éves korában,hogy ne hitelből keljen felnevelni a gyereket!
szemét romák 80% a mi adónkból a mi munkánkból él
és csak szaporodnak ölnek lopnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!