Kinek mi a véleménye erről?
Figyelt kérdés
Erre bezzeg tellik az államnak,de sorra ölik a fehér népet.
Lásd szegény 80x éves öregasszony akit saját otthonában öltek meg!
2011. febr. 1. 12:20
11/14 anonim válasza:
"46%"
igen 46% tarts el te magad mind a 2 milliót
oktasd neveld dolgozz értük
12/14 anonim válasza:
így na tartsa el őket a 46 os
támogatom a tervet
13/14 anonim válasza:
"van olyan pótlék,segély, stb amit azér kapnak mer cigányok? nem. nalátod."
Igen van! Tudod általában olyan feltételekhez kötnek bizonyos juttatásokat (pl. nincs meg a 8 általánosa), ami kifejezetten a cigányokra jellemző. Van egy-két magyar aki belefér a kategóriába, de nem jellemző. Tudod ez olyan, mint amikor kiírnak egy pályázatot állami autó vásárlására. Bármilyen lehet, csak az elején legy 4 karika, a hátulján pedig A8 felirat.
14/14 bumbi02 válasza:
1 hete volt egy kérdés ameikben a kérdező azt félti hogy nem tud majd segélyből megélni... ott olvashatjátok mi erről a véleményem. én is undorodom attól hogy valakinek én fizessem az életét anélkül hogy ő valamit tenne érte. de ne mondjuk azt hogy csak a cigányok csinálják, illetve azért kapják a segélyt mert cigányok. és kérdező, még tartom az álláspontom, hogyha te is beállnál a sorba segélyért akkor milyen jogon háborodsz fel? akik meg annyit tudnak irni hogy én tartsam el őket...azoknak gratulálni tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!