Mi a véleményetek erről?
Sziasztok! 16 éves vagyok és bár nagyon kicsit konyítok a politikához ,de nekem elméleteim támadtak. Mivel eléggé borzalmas a mostani Magyarország. Természetesen cáfoló véleményeket is elfogadok ,de légyszíves kulturáltan tegyétek!
Szóval az elméleteim a következők:
Szerintem minden pártnak részt kellene vennie az ország vezetésében. Vagyis nem mindegyiknek csak pl: jobbik-> közbiztonság és a többi meg gazdaság stb... Erre azért lenne szükség ,mert úgy vettem észre ,hogy egy párt nem "tud" több dolgot intézni. Sokan tanulatlan parasztok...de az már mellékes. Szóval nektek mi a véleményetek erről?

"Szerintem minden pártnak részt kellene vennie az ország vezetésében."
Mind a 207nek?

Na kérdező, most kicsi kis kockákra leszel szedve, mert elárultad a korodat... Amíg nem mondtam meg anno, hogy hány éves vagyok, addig mindent jól gondoltam, mikor elárultam, elküldtek barbizni.
Nem hülyeség a gondolatod, sőt. Csak a kompromisszumképesség az itthon nem létezik...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!