Hogy lehet az, hogy semmilyen hatalom nem akadályozhatja meg az alaptörvény átírását, módosítását?
Számomra az is érthetetlen, hogy miért nincs joga senkinek sem vizsgálni a tartalmat. Ha egyértelmű, hogy a vizsgáló szervek kiszolgáltatottjai a hatalomnak, akkor miért nem lép fel senki a demokrácia védelmében?
Miért van az, hogy a tüntetések nem érnek semmit?
És ha csak a kisszámú ellenzék aljas támadásának állítják be a módosítások megtámadását, miért nem ír ki senki népszavazást? Ki írhatna ki egyáltalán? Egy demokráciában nem a nép dönt az őket érintő kérdésekről? Tudom, meg lett szavazva a 2/3, de ha az mégis több millió ember ellen cselekszik, nem leállítható békés módon?
Nincsenek ismereti hiányaim, a probléma, amiről te beszélsz, teljesen más.
Az építészmérnöki tervező munkát ne keverd össze a kivitelezés undorító mivoltával. Nem a szakértelem hiánya a gond, hanem a pénzhiány, a korrupció, a lopás, valamint a normális szakemberek hiánya és alulfizetettsége. Egyiknek sincs köze a felsőoktatás színvonalához, vagy a röghöz kötéshez, tehát ezt a témát nem érdemes itt tárgyalni, túlmutat a kérdésen.
#9 Nincs tévém, nem nézek rtl-t. Biztos, hogy én is félre vagyok vezetve, nem látom át a dolgokat, mert nem vagyok szakértő, és én is csak abból tudok értesülni, amit valaki leírt, hiába próbálok széles körben tájékozódni. De én legalább átolvastam a törvénymódosítás pontjait, és már le is írtam, hogy mit sérelmezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!