Ilyet szabad? Szabad így védekeznem?
Szóval egy ilyen tilos.
De mi a helyzet azzal hogyha szögeket verek egy deszkába úgy hogy kiálljanak belőle rendesen és elhelyezem az ablakom alá , így a betörő belelép.Vagy , ugyanilyen deszkákat rakok a kerítésemhez sötétedés előtt , tehát nappal nem lenne ott.
Meg nem hal senki de az biztos hogy nem ugrálna pár napig.
Ez büntetendő?Vagy szabályos védelem?
Főként a kisebbségiek miatt kellene ilyen itthonra.Még nem volt betörés , de jobb félni mint megijedni.
De vannak szervezetek akik megvédenek nem?
Ott a Jobbik.Van már ekkora befolyásuk nem?
Hisz ezekkel a szöges deszkákkal nem lehet megölni ,mint azzal hogy áramot vezet valaki a kerítésbe.
Erre a szöges dologra már én is gondoltam, de természetesen a keritésen belül, senki nincs aki bizonyitja hogy direkt van ott. nem kell be ugrálni senki portájára.
jó megoldás a jó fogós kutya csak kikel irni,hogy kutyával örzött terület,csak a bibi ott van hogy az elkövetők nagy százaléka nem tud olvasni
6.
A cigány betörők olyan primitívek ,hasukra csapnak és mondják legyen ez a ház.
Nem szervezik meg előre , nem terveznek.
Kedves kérdező!
Bár nem vagyok 100 százalékig biztos abban, hogy ez így van, de ha az áramot kerítésbe vezetőt emberölés kísérletével vádolták, akkor nem lehet, hogy téged pedig testi sértés kísérletével vádolnának?
Az pedig, ha a seb 8 napon túl gyógyul már súlyos testi sértés kísérlete lenne, amivel vádoltnak lenni szintén nem kellemes dolog. Ezért én meggondolnám a dolgot és nagyon utána néznék, mielőtt kiraknám a szögeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!