Támogatnátok a balliberálisok javaslatát, hogy szüntessék meg a szabad iskolaválasztást?
Figyelt kérdés
Ezzel megakadályoznák, hogy az értelmiségi, jómódú családok jobb iskolákba járassák a gyermeküket. Így csökkenne a szegregáció és biztosítanák, hogy a jobb családból származó gyerekek is megismerkedjenek a hátrányos helyzetűek kultúrájával.2012. dec. 16. 14:12
1/8 Komplikato válasza:
Nem érdekel kinek a javaslata nem támogatnám és aki kiagyalta egy rosszindulatú elmebeteg állat volt.
2/8 anonim válasza:
Támogatnám, és még hozzá venném azt is, hogy államosítsák az egyházi és magániskolákat is, majd ezekben is vezessenek be olyan színvonalat, amilyen a többi állami iskolában van.
Mert az egyszerűen nem járja, hogy van egy elit réteg ami államot alkot az államban és sznob egyházi és magániskolákba járatja a gyerekeit, izolálva a többségi társadalomtól.
3/8 anonim válasza:
Forrás? Biztos tájékozatlan vagyok, de én ilyenről nem hallottam.
4/8 rémuralom válasza:
Nem támogatnám. Amit a második válaszoló írt, azt meg még annyira sem.
6/8 anonim válasza:
A liberálisok korlátozni akarják az egyén szabadságát? Ez azért elég vicces dolog... Még ha egy Jobbik találna ki ilyet, azt megérteném...
7/8 lindmayer válasza:
hülyeség az egész, amit a második ír, az meg hülyeség a köbön
8/8 anonim válasza:
Nem. Az nem jó dolog, hogy én a sárban vagyok, és mást is lehúzok magam mellé. Meg a gyerekét is a sajátom mellé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!