Nőként a Jobbik támogatom. És?
Sok ember számára ez megdöbbentő.
Nem értem.Miért?
Az egyetlen magyar párt.
Tetszik ahogy a magyar kultúrát próbálják feltámasztani , és pozitív dolognak tartom hogy Morvai Krisztina kiáll a nők jogaiért ,és megígérte ,hogyha egyszer kormányra kerülnek akkor több nő lesz a parlamentben.
Emellett , pozitív dolognak tartom, hogy a közbiztonságért is tesznek.
Fiatal nőként ,volt összetűzésem már "C" kategóriás állampolgárokkal.Undorítóak.
Élelmiszermérnök hallgató vagyok , az egyetemen több embernek is sikerült felnyitnom a szemét , akik tévhitekkel , előítéletekkel voltak tele.Szerencsére sikerült nekik elmagyaráznom , így belőlük is támogató lett.
Talán a pártba is belépek , hivatalosan.
Amúgy is , több nő kellene a magyar politikába.
22/N

Én is nő vagyok, én is a Jobbikot támogatom.
Pártba én soha nem lépnék be, semmilyenbe. Szerintem nem kell több nő a parlamentbe, de a többivel egyet értek.
23/N

"Szíved joga, de tudd, hogy a Jobbik szerint a nő feladata lesni a férje kivánságát, szülni egy rakat gyereket és főzni a vacsorát, majd meghalni."
Dobj már erről egy linket, valamit amivel alátámasztod, hogy hallottál ekkora hülyeséget. Köszönöm.

'Szíved joga, de tudd, hogy a Jobbik szerint a nő feladata lesni a férje kivánságát, szülni egy rakat gyereket és főzni a vacsorát, majd meghalni.'
Ez a baromság megint honnan jött? :D

A fő ok amiért ezt a pártot támogatom , az nem csak a cigányok.
Az összes többi párt Magyarországon , hazafiatlan ,nem érdeklik őket az emberek.
A Jobbik az egyetlen , amiben még látok valamit ,egy halványak pislákoló fényt a nagy sötétségben.
Személyesen is Jártam Jobbik vezette településen , kíváncsi voltam rá , először én is szkeptikusan álltam hozzá.
Viszont , nagyon kellemeset csalódtam , a településen , érezni lehetett a rendet.

Szíved joga azt támogatni, akit akarsz.
Viszont olyat nem mondhatsz, hogy "a Jobbik az egyetlen magyar párt". Jelenleg Magyarországon több párt van, amik pontosan ugyanannyira magyarok, mint a Jobbik.
Egyébként valóban vannak szimpatikus dolgaik, én is szimpatizálnék velük, ha a külpolitikai és gazdasági elképzeléseiket a lehetőségeinkhez igazítanák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!