Egyetemi tanulmány: Vérfertőz, hepatitist terjeszt, dögöt eszik, bélférges a romák többsége, mi a véleményetek erről?
Nyírkátán a cigányok befogják a kóbor kutyákat hogy télen legyen mit enniük, nyáron egy háznál lehet akár 10 kutya is, tavaszra elfogynak, megeszik őket :(
Meg az erdőbe járnak sünért, simán kibelezik szegényeket és megeszik :(
Én elhiszem, ugyanis vannak ezzel kapcsolatos tapasztalataim. Mamám sajnos olyan helyen lakik, ami távol esik a falutól, amolyan tanyaféleség. Na ide beköltöztek szép számmal cigány családok is. Néhány cigánygyerekkel kiskoromban még játszottam is, így egészen közelről tapasztaltam a dolgokat. Alig fürdenek, koszos ruhákban járnak, szappant csak nálunk láttak, nem oltatják az állataikat -mondjuk etetni sem etetik- így elhiszem, hogy betegségeket terjesztenek, mondjuk hepatitist.
1-2 km-re a "tanyától" van egy sertéstelep, ahol a döglött állatokat kiviszik a dögkútra, a cigányok pedig onnan kiszedik, megmossák a patakban és biciklin viszik haza. Saját szememmel láttam, meg azt is, amit hagytak maguk után a patak partján, hát nyáron a 35 fokban elég kellemetlen arra sétálni...
Valamint az egyetlen viszonylag normálisnak tűnő cigánylány lefeküdt az anyja testvérével, így született neki egy degenerált lánya.
Szóval, igen....
az hogy a lopást meg a bűnözést
elfelejtette megemlíteni az egyetemi tanulmány
El tudom hinni.
Gratulálok a tolvaj kormányunknak(meg azoknak ,akik megválasztották őket,meg akik engedik még hatalmon lenni),hogy tenyésztik ezeket a férgeket.
Majd megkérdezem a főiskolát végzett cigány kolléganőmtől...
Amúgy meg én a helyetekben nem írnék általánosításokat. A szomszédunk garantáltan magyar, de ez nem akadályozta meg abban, hogy három lányával is háljon. (Ült érte egy kicsit.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!