Egy CIA tanulmány szerint Izrael 20éven belül "összeomlik". Szerintetek?
2009 márciusa óta beszélnek az interneten erről az állítólagos "tanulmányról", mindössze két probléma van a történettel:
1) Bizonyított, hogy a CIA-ben keletkezett ilyen tanulmány? Nem. Bármikor írhatok egy ilyet, aztán ráfoghatom.
2) És ha a CIA írt ilyet, az számít valamit? Nem, a CIA sem jós, már melléfogott elégszer.
Szóval hiteltelen ez az egyébként igen régi "hír", és még akkor se lenne túl érdekes, ha hiteles lenne.
Összeomlik, hát.
Amúgy szerintem mi is lassan, nem csak Izrael.
20 éven belül nagy haccacáré fog még itt történni.
A Római Klub első jelentése 1972-ben jelent meg: A növekedés határai címmel. Ebben komoly tudósok kifejtették, hogy a világ kőolaj készletei 20 éven belül (azaz 1992-ig) ki fognak merülni. Ez elindította a kőolaj árának meredek növekedését a világpiacon. Eredmény: Kőolaj még mindig van, viszont az akkori árnak sokszorosáért...
Nos ennyit a nagy jóslatokról. Szerintem adott esetben többet tudnak ártani, mint használni.
Pedro
"...mér van az, hogy a bibliába a legtöbb csoda a zsidókkal történik?"
- Tán azért, mert a Biblia a zsidó nép története. Igazán nem várhatod el, hogy az eszkimókkal történt csodákkal legyen tele...
Pedro
" Véleményem szerint, Isten azok oldalán áll akiknek sok pénzük és nagy hadseregük van " - Mark Twain
szerintem nem fog összeomlani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!