Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi van most Gyurcsány Ferenc...

Mi van most Gyurcsány Ferenc diplomamunkájával?

Figyelt kérdés
Külföldön élek és így nem vagyok képben a napi politikával kapcsolatban. Viszont tudom, hogy anno volt belőle ügy, mert eltűnt a diploma, viszont nem tudom, hogy mi lett a vége a történetnek. Meg lett végül? Tisztázódott a helyzet?
2013. márc. 6. 14:22
1 2 3
 21/25 Andizsuzsi ***** válasza:
Kedves kérdező! elméletileg egyet értek veled, és valószínű, hogy ha Gyurcsány miniszterelnöksége idején pattan ki a dolog, akkor nagyobb botrány is lett volna. De ő a olyan könnyű szereplője a politikának, annyira nincs meghatározó szerepe, és annyira nem érdekli az emberek többségét, hogy egyszerűen elcsitult a dolog.
2013. márc. 7. 14:03
 22/25 anonim válasza:
Az egyetemről csak övé nincs meg, de az értékelése igen. Az értékelő azokat a hibákat tünteti fel ami lap pontossággal megtalálható Rozs Szabolcs (ex sógor) szakdolgozatában. Mintha csak arról a dolgozatról írnák. Micsoda véletlen. Ennyire jutottak, Fletó már nem keresi
2013. márc. 10. 15:20
 23/25 anonim ***** válasza:
A gonosz Orbán, vagy a betyár Budaházy ügynökei beosontak a házába és ellopták a könyvespolcról.ezért nincs meg az ö példánya sem.legalábbis a degeneráltak ezt szeretnék elhitetni
2013. márc. 29. 19:48
 24/25 anonim ***** válasza:
Megtalálta már végre? Már lassan nyugdíjba megy,de még mindíg nem találja a létrán.
2013. szept. 15. 18:08
 25/25 anonim ***** válasza:

Én is úgy gondolom, hogy a törvény előtt mindenki egyenlő, ha schmittnek elveszik a címét, akkor bizony neki is elvehetnék (ha persze van rá alapos bizonyíték, hogy mit is tett), viszont:

Nem tudom akkoriban milyen szabályok vonatkoztak erre, de a legjobb tudomásom szerint, a dolgozatokat x évig őrzik meg. Nyilván ma már ez csak egy cd/dvd, ami nem foglal sok helyet, de évente a kétszámjegyű szakokon nagyon sok hallgató végez csupán egy egyetemen is. Szerintem butaság elvárni, hogy a dolgozatokat rendesen megőrizzék x éven túl is (a papír alapon a helyhiány/költség takarékosság miatt, cd/dvd alapon pedig az adattároló hibásodása miatt). Azt meg sem említve, hogy valaki kezeli ezeket és miért ne törhetné el balesetből a cd-t vagy téphetné el véletlenül a dolgozatot.

Az, hogy az ember nem találja a leadott dolgozatát nem hiszem, hogy meg kellene lepje az embereket. Vannak akik az irataikat veszítik el, amit elvileg mindennap magukkal hurcolnak, van, hogy pont azt nem találjuk amit a legjobban keressük.

Azt hiszem, hogy nagy különbség van aközött, hogy vádolnak valakit vagy konkrét bizonyítékok vannak- és éppen ezért más lehet a kettő fogadtatása is.

2015. ápr. 21. 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!