Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi van most Gyurcsány Ferenc...

Mi van most Gyurcsány Ferenc diplomamunkájával?

Figyelt kérdés
Külföldön élek és így nem vagyok képben a napi politikával kapcsolatban. Viszont tudom, hogy anno volt belőle ügy, mert eltűnt a diploma, viszont nem tudom, hogy mi lett a vége a történetnek. Meg lett végül? Tisztázódott a helyzet?
2013. márc. 6. 14:22
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Így van. Viszont Schmittre igen egyértelműen sikerült rábizonyítani a dolgot.

Itt meg "bizonyíték hiányában" bizonytalan időre elnapolták a dolgot.

2013. márc. 6. 16:21
 12/25 anonim ***** válasza:
44%

Ebből is az látszik,hogy egy baloldali politikusnál nincs soha semmi következménye semminek,míg egy jobboldali politikus azonnal egy" zűrös ügy" esetén magától lemond!

Igenis nem "egyik kutya,a másik eb",van különbség a két értékrend között,és ez a lemondásokban is tükröződik.

Orbán tiszta vizet önt a pohárba,ha lehet.!

2013. márc. 6. 16:52
 13/25 bumbi02 ***** válasza:
71%

Rosszul látjátok..

Schmitt Pálnál konkrét tények voltak, muszáj volt lemondania. Gyurcsányt csak megvádolták, és azóta pert is nyert a HírTv, vagy MNO ellen(nem emlékszem már melyikőjük ellen) ez ügyben. Persze a vád sokaknak elég, ahhoz, hogy bűnösnek is kiáltsanak valakit.. Bizonyítékok nélkül.

2013. márc. 6. 17:03
 14/25 anonim ***** válasza:
61%

Igen,de nem találja a létra tetején az anyagot azótasem.

És marha nagy a csönd is ez ügyben.

2013. márc. 6. 17:09
 15/25 Andizsuzsi ***** válasza:

"Schmitt Pált lemondatták itt meg elfelejtették az ügyet?"

Azért óriási különbség, hogy Schmitt köztársasági elnök volt, amikor kiderült, Gyurcsány pedig egy nem túl fajsúlyos szereplője a politikának. Azon kívül egy nagydoktori és egy főiskolai diploma között is van egy kis különbség. (nem mintha a főiskolai diploma plagizálásával egyetértenék)

2013. márc. 6. 19:52
 16/25 Andizsuzsi ***** válasza:
100%
És ez csak a személyes véleményem, de Schmittnek sem a plágium miatt kellett lemondani, amiatt elég lett volna a doktori címéről, hanem amiatt a hazugságözön miatt, ami azt körítette. Arról nem beszélve, hogy még azt is megvádolta, hogy róla koppintott, akinek a munkáját lenyúlta.
2013. márc. 6. 19:54
 17/25 Andizsuzsi ***** válasza:
100%

Utána néztem, mert nem emlékeztem rá pontosan, közel 30 éve diplomázott. Ha nem volt az egy remekmű, akkor simán el tudom képzelni, hogy nincs már meg neki. Tudnátok, hogy én hány bizonyítványról adok ki másolatot, pedig arra egész életében szüksége van a delikvensnek, mégis elvesztik.

Viszont érdekes módon a közgazdasági diploma munkájára senki sem volt kíváncsi. Abban talán nem volt, amibe bele lehetett kötni.

2013. márc. 6. 20:02
 18/25 anonim ***** válasza:

Egy szónak is száz a vége:továbbra sincs meg az anyaga.

Mi lenne ha egy jobboldali politikus nem találná......

a Club rádióba 3 hétig mást se hallanánk,meg az ATV-ben sem.

Azt hiszem sok érdekesség derülhetne itt még ki sok emberről.

2013. márc. 7. 08:31
 19/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a hozzászólást.

Ha ez tényleg így van, hogy nincs még meg az szerintem is elég gáz. Az meg hogy így elfelejtődött az meg nagyon furcsa. Az, hogy neki nincs meg otthon az ok, az enyém sincs meg itthon, vagyis sejtelmem sincs hol kereshetném :) De az iskolában ott kell, hogy legyen. Azért Gyurcsány Magyarország miniszterelnöke volt és most is benne van a politikai életben. Mégsem zavar senkit? Egyetértek azzal, aki azt írja, hogy hasonló helyzetben a jobboldalt már szétszedték volna. Kérdés, hogy a jobboldal ezt miért nem teszi?

Mi lett volna, ha Schmitt Pálnak is "eltűnik" hirtelen a diplomamunkája? Akkor még ma is ő lenne a köztársasági elnök? Nem akarom őt védeni, a plagizálást elítélem, meg a szépítéseket is, de azt elvárnám, hogy akkor mindenkivel egyenlően bánjanak.

2013. márc. 7. 12:44
 20/25 anonim ***** válasza:

Egyetértek a kérdezővel.Botrány,hogy egy ilyen embert kellett állandóan a TV-ben közszereplőként 4,5 évig elnézni,aki egy összetett magyar mondatot

elmondani alig tudott,csak a kezeivel kapálódzott,mint egy

eszeveszett.

És ezután ez a nem találom meg....ügy.

Sajnos a magyar baloldal ilyen"értelmiséget" tudott kitenyészteni magából.Én nem vagyok egy Fidesz-rajongó,de ez a jobboldalon elképzelhetetlen.

Szerintem Orbán 10 percen belül megtalálna minden papírját.Tudnillik minden együtt van!! Ennyi.

2013. márc. 7. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!