Hogy tetszett Orbán évértékelője?
Figyelt kérdés
2013. febr. 22. 18:39
11/31 anonim 

válasza:

Gyönyörű volt! le a kalappal!
12/31 anonim 

válasza:

Keverte Márai Ottlikkal, meg újra elsütött egy tavalyi poént. Na meg persze a szokásos fülkeforradalom, honfoglalás, ezeréves aranykor...
14/31 anonim 

válasza:

A szokásos módon sokat beszélt, de nem mondott semmit, csak hazudozott.
15/31 anonim 

válasza:

gyurcsány-bajnai szokott hazudni, nem ORBÁN VIKTOR! összetévesztitek a böszmétekkel!
16/31 anonim 

válasza:

Nagyon szereti magát tapsoltatni a saját kiskutyái előtt, számomra nagyon visszataszító, komolytalan ember, sajnálom, hogy az ő kezében van az ország.
Ígéreteket meg hülyeségeket hallottunk, semmi érdemlegeset, ahogy ez lenni szokott. Mondjuk nem tudtam végignézni, elég volt beletekerni.
17/31 szántóvető 

válasza:

MURR addig nem pontozlak le amíg végig nem nézed(ha már véleményt formáltál róla)
18/31 anonim 

válasza:

Én végignéztem de kár volt. Amúgy hol lehet jelentkezni bértapsolónak? Úgy hallottam elég jól fizetnek nekik. Még a számat is tátom ha kell, de az már feláras.
19/31 anonim 

válasza:

"gyurcsány-bajnai szokott hazudni, nem ORBÁN VIKTOR!"
Orbán pofátlanul hazudik, ugyanis közben az igazság bajnokaként tünteti fel magát. És te be is veszed... mert megérdemled.
20/31 szántóvető 

válasza:

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!