Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért ragaszkodik annyira az...

Miért ragaszkodik annyira az Orbán Kormány a röghöz kötés-hez?

Figyelt kérdés
Hiszen Magyarországon nincs is annyi munkahely hogy a végzősök el tudjanak helyezkedni a végzettségüknek megfelelően.Ezzel is megakadályozzák a fiatalokat hogy fejlődni ,élni tudjon!
2013. febr. 16. 20:50
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
49%

# 10:

Te azért vagy fizetősön, mert nem vettek fel államilag finanszírozottra vagy azért, mert az elveiddel ellenkezne, hogy az adófizetők finanszírozzák a tanulmányaid?

2013. febr. 16. 22:25
 12/23 anonim ***** válasza:
63%
Én két diplomát szereztem a magyar adófizetők pénzén. Úgy gondolom, kutya kötelességem, hogy ebben az országban, a hazámban dolgozzak, még ha külföldön könnyebb is lenne a helyzetem.
2013. febr. 16. 22:35
 13/23 anonim ***** válasza:
62%

"Az állami ösztöndíjas és az állami részösztöndíjas képzésekre besorolt jelentkezők számára a támogatás elnyerésének feltétele, hogy aláírják a szerződést. Amennyiben ennek nem tesz eleget, csak önköltséges formában kezdhetik meg a tanulmányaikat a fiatalok a felsőoktatásban."

Ez a minimum, hogy ne az én pénzemen mereszd a segged a padban.

2013. febr. 16. 22:36
 14/23 anonim ***** válasza:
88%
Hát nagyon mérges voltam, mert előtte való éven felvettek volna. Most sajnos 2 pont miatt nem. Így nem volt elég pontom 428 kellett volna, de nemvolt sajnos csak 426 pontom. De csak azért mert kitalálták hogy legyen összesen 5 db államilag támogatott hely a szakon. Így körülbelül kijelenthetjük, hogy nem is indult államilag támogatottan a szak, csak így jobban hangzik hogy indult amúgy csak hát na. De én nem akarok külföldre menni ha erre célzol, most sem fogok menni.
2013. febr. 16. 22:48
 15/23 anonim ***** válasza:
55%

"Ez a minimum, hogy ne az én pénzemen mereszd a segged a padban."

Nem a te penzeden, hanem a szüleim befizetett adójából vagyok egyetemen. Szóval ne tessék csak felhaborodni, mintha csak te fizetnel adót.

2013. febr. 16. 23:39
 16/23 anonim ***** válasza:
17%

Szerintem nagyon helyes!

Ha van pofájuk a pénzt elvenni, akkor valahogy fizessék is vissza.

Ha nem tetszik, akkor menj fizetősre.

Ja, vagy akkor nem lesz idő henyélni?

Az én munkahelyemen nagyon sok a diák, mert így jut tandíjra és albérletet is fent lehet tartani.

Most gondolom jön az, hogy hátdemagyarországonnincsmunka.

Annak nincs, aki nem akar találni.

2013. febr. 17. 06:53
 17/23 anonim ***** válasza:
74%

# 16:

Tőled is megkérdezem, hogy Te azért jártál költségtérítéses képzésre, ha jártál egyáltalán, mert a szüleid egész életükben adócsalók voltak és feketén dolgoztak, vagy mert az elveiddel nincs összhangban, hogy bármilyen formában kivégy a közösből?

2013. febr. 17. 09:24
 18/23 anonim ***** válasza:
66%

Ha sétálsz este az utcán már kiveszel a közösből (közvilágítás). Én is megkérdezem te hogyan jártál? Mert azt látom hogy a közgazdaságtant elkerülted:)

2013. febr. 17. 10:00
 19/23 anonim ***** válasza:
49%

# 18:

Közvilágításra megy el havonta az általam és a munkáltatóm által befizetett 192 313 HUF-nyi adó és járulék? (A tranzakcisós adót nem számoltam bele csak az ÁFÁ-t.)

2013. febr. 17. 10:34
 20/23 anonim ***** válasza:
49%

# 18:

A kamatadót sem számoltam bele, mert ugye az embernek félre is kell tennie, hiszen ha egyszer elveszteném az állásom ezért a havi 192 ezer forintért 3 hónapig 60 ezer forintra számíthatok, utána pedig semmire.

2013. febr. 17. 10:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!