Miért ragaszkodik annyira az Orbán Kormány a röghöz kötés-hez?
# 10:
Te azért vagy fizetősön, mert nem vettek fel államilag finanszírozottra vagy azért, mert az elveiddel ellenkezne, hogy az adófizetők finanszírozzák a tanulmányaid?
"Az állami ösztöndíjas és az állami részösztöndíjas képzésekre besorolt jelentkezők számára a támogatás elnyerésének feltétele, hogy aláírják a szerződést. Amennyiben ennek nem tesz eleget, csak önköltséges formában kezdhetik meg a tanulmányaikat a fiatalok a felsőoktatásban."
Ez a minimum, hogy ne az én pénzemen mereszd a segged a padban.
"Ez a minimum, hogy ne az én pénzemen mereszd a segged a padban."
Nem a te penzeden, hanem a szüleim befizetett adójából vagyok egyetemen. Szóval ne tessék csak felhaborodni, mintha csak te fizetnel adót.
Szerintem nagyon helyes!
Ha van pofájuk a pénzt elvenni, akkor valahogy fizessék is vissza.
Ha nem tetszik, akkor menj fizetősre.
Ja, vagy akkor nem lesz idő henyélni?
Az én munkahelyemen nagyon sok a diák, mert így jut tandíjra és albérletet is fent lehet tartani.
Most gondolom jön az, hogy hátdemagyarországonnincsmunka.
Annak nincs, aki nem akar találni.
# 16:
Tőled is megkérdezem, hogy Te azért jártál költségtérítéses képzésre, ha jártál egyáltalán, mert a szüleid egész életükben adócsalók voltak és feketén dolgoztak, vagy mert az elveiddel nincs összhangban, hogy bármilyen formában kivégy a közösből?
Ha sétálsz este az utcán már kiveszel a közösből (közvilágítás). Én is megkérdezem te hogyan jártál? Mert azt látom hogy a közgazdaságtant elkerülted:)
# 18:
Közvilágításra megy el havonta az általam és a munkáltatóm által befizetett 192 313 HUF-nyi adó és járulék? (A tranzakcisós adót nem számoltam bele csak az ÁFÁ-t.)
# 18:
A kamatadót sem számoltam bele, mert ugye az embernek félre is kell tennie, hiszen ha egyszer elveszteném az állásom ezért a havi 192 ezer forintért 3 hónapig 60 ezer forintra számíthatok, utána pedig semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!