Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért a Jobbik a legnépszerűbb...

Miért a Jobbik a legnépszerűbb párt fiatalok körében?

Figyelt kérdés

Most publikáltak ebben a témában egy számomra mellbevágó felmérést. A felsőoktatásban tanuló pártválasztók 33 %-a a Jobbikot támogatja, 29 % a már alig létező LMP-ét, a FIDESZ 24, az MSZP 7 %-on áll. Ez a felmérés csak a felsőoktatási hallgatókra vonatkozik, de a teljes fiatalság körében még nagyobb lehet a Jobbik aránya, mert az LMP egy tipikus értelmiségi párt, nem hiszem, hogy a szakmunkások vagy az iskolázatlanok rá szavaznának.

[link]

2013. febr. 16. 11:11
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
43%

Érdekes, hogy lepontoztak.A DK a teljes népesség körében az 1%-ért harcol.Ha pedig fiatalok körében ez 5%, akkor csak fiatalok szavaznának Gyurcsányra?Kétlem.Szerintem egy egyetemistát nem találsz, aki rá szavazna.

Ettől kezdve pedig ez a felmérés egy baromság.Az utóbbi 5 napban az összes Jobbikos és LMP-s erre a táblázatra izgul.Nem értem, miért nem akarjátok tudomásul venni, hogy ha a DK-nál ekkora nyilvánvaló baromság van, akkor a többi adat sem igaz.

2013. febr. 16. 12:40
 12/37 anonim ***** válasza:
87%

"Ez a sok tanult értelmiség jól át lett verve először az MSZP-vel majd pedig most a Fidesszel"

Az iskola eszet még nem adott senkinek.

2013. febr. 16. 13:08
 13/37 anonim ***** válasza:
56%

"LMP egy tipikus értelmiségi párt, nem hiszem, hogy a szakmunkások vagy az iskolázatlanok rá szavaznának. "

Én egy roppantú oskolázott, tanútt embör vagyok, de elempére sose szavaznák.

2013. febr. 16. 13:11
 14/37 anonim ***** válasza:
28%

Kedves Kérdező!

Hát ez a mai magyar értelmiség... Szégyen..

2013. febr. 16. 13:14
 15/37 anonim ***** válasza:
73%

Szóval aki közbiztonságot , szabad Magyarországot akar az buta?

Aki nem "Új Indiában" akar élni az buta?

Hogyha 2018-ig nem kerül hatalomra egy szélsőjobbos párt akkor ennek az országnak vége.Magyarokról majd csak könyvekből lehet olvasni.

Majd Bulgária-Románia-Magyarország-Szerbia-Szlovákia egyesülésével megalakul az Új-Indiai föderáció.De nektek az kell.

2013. febr. 16. 13:20
 16/37 anonim ***** válasza:
51%

Mindig is a fiatalok voltak a húzóerő, az egyetemisták, lásd például 1956.

Amúgy is, én nem hiszek az ilyen statisztikáknak. Hülyeség, hasra ütés csupán. Én is felsőoktatásban tanulok, és a kutya nem kérdezett, hogy melyik pártra szavazok.

2013. febr. 16. 13:27
 17/37 anonim ***** válasza:
44%

Érdekes felmérés, hol csinálták?

Mert spec. engem, sőt egy ismerősömet sem kérdezett senki semmiről.

Pedig egy cseppet más képet adna a statisztika lehet.

2013. febr. 16. 14:26
 18/37 anonim ***** válasza:
78%

Én jobbikos vagyok, és nálunk nagyon sokan akiket nem kérdeztek ugye, szóval nem változott volna egy embertől, vagy ismerőseitől a statisztika:D Csak az elvet mondom hogy nem kérdeztek meg.

#16 voltam

2013. febr. 16. 14:59
 19/37 anonim ***** válasza:
43%

1. A fiatalok természetükben sokkal inkább hajlamosak a lázadásra, lobbanékonyabbak, meggondolatlanabbak, azonnal akarnak eredményeket, tehát radikálisabbak.

2. A fiatalok még nem tapasztaltak eleget. Nem élték át a második világháború szörnyűségeit, de már a Kádár-korszakban sem éltek. Így tapasztalatlanságból hajlamosak elkövetni a történelem nagy hibáit.

A fiatalok még éretlenek, nincs jó modell a fejükben a világról. Szabadságban születtek, ezért nem érzik a szabadság megvonásának káros hatásait. Ezért van, hogy annyi téren akarják emberek szabadságát csökkenteni.

2013. febr. 16. 15:23
 20/37 anonim ***** válasza:
82%

19.

A II VH egyetlen hibája hogy nem a tengelyhatalmak nyertek.Ha ők nyernek akkor a kommunizmus lenne beállítva mindenféle apokaliptikus eszmének és Sztálin , Lenin maga lenne az ördög.

Várható volt hogy a szélsőjobb ismét megerősödik Európában.

Ezt megjósolta Horthy is és Hitler is.

2013. febr. 16. 15:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!