Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik pártra fogsz szavazni...

Melyik pártra fogsz szavazni a legközelebbi választásokon?

Figyelt kérdés
Pusztán kiváncsiság.... kérek mindenkit ne itt öljétek egymást! 1 párt nevet kérek indoklás nélkül, köszönöm.
2013. febr. 15. 05:42
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
78%

A Jobbikra mindenképpen.

Legutóbb a Fideszre szavaztam.

Bíztam hogy lesznek reformok , javulás , növekedés , kezdenek valamit a cigányokkal ,lesz közbiztonság.

És mi lett?

Rosszabb lett mint volt.

2013. febr. 15. 10:06
 12/24 anonim ***** válasza:
68%

Csatlakoznék az előttem szólóhoz én is Jobbik.

Fura volt ez a válaszoló:

"Teljesen mindegyik hogy kire szavazzunk, mindegyik csak ígérget, nekünk a csóró munkás embereknek semennyivel se lesz jobb, csak egyre rosszabb."

Én is így érzek, pont ezért szavazok a Jobbikra. Ők az ígértek szerint cselekednek amióta bekerültek. Úgyhogy megtetszett végre egy őszinte párt, magyar érdekekkel.

2013. febr. 15. 10:23
 13/24 anonim ***** válasza:
70%

Jobbik.

Kétlem hogy megnyernék a választásokat vagy ha mégis akkor egyedül kormányt tudnának alapítani.De figyelemmel követtem az eddigi parlamenti tevékenységüket és szimpatikus volt hogy a többi párttal ellentétben a tabutémákat feszegetve,a hétköznapi embereket érintő tényleges társadalmi és gazdasági problémákkal foglalkoznak.

Véleményem szerint ott a helyük 2014-ben is az országgyűlésben egy jóval nagyobb képviselettel,hogy a következő kormányt(legyen jobb vagy bal) jobban tudja befolyásolni a törvényhozásban.

22/F

2013. febr. 15. 11:24
 14/24 anonim ***** válasza:
Én arra aki több pénzt ígér nekem.
2013. febr. 15. 14:18
 15/24 anonim ***** válasza:
84%

"Én arra aki több pénzt ígér nekem."

Akkor a lottózóba ikszelgess ne a szavazófülkében! Ott nagyobb is az esélyed! xD

2013. febr. 15. 14:25
 16/24 anonim ***** válasza:
65%
Jobbikra.
2013. febr. 15. 15:04
 17/24 anonim ***** válasza:
84%

Jobbik.

A többit már ismerjük, nem vagyok amnéziás.

2013. febr. 15. 17:08
 18/24 anonim ***** válasza:
81%
Jobbik.
2013. febr. 15. 17:59
 19/24 anonim ***** válasza:
58%
jobbik
2013. febr. 16. 01:09
 20/24 anonim ***** válasza:
63%
"Teljesen mindegyik hogy kire szavazzunk, mindegyik csak ígérget, nekünk a csóró munkás embereknek semennyivel se lesz jobb, csak egyre rosszabb." Amíg az éhes kisebbség adja a népnövekmény zömét,addig mindegy.Majdnem.
2013. febr. 16. 10:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!