Melyik pártra fogsz szavazni a legközelebbi választásokon?
A Jobbikra mindenképpen.
Legutóbb a Fideszre szavaztam.
Bíztam hogy lesznek reformok , javulás , növekedés , kezdenek valamit a cigányokkal ,lesz közbiztonság.
És mi lett?
Rosszabb lett mint volt.
Csatlakoznék az előttem szólóhoz én is Jobbik.
Fura volt ez a válaszoló:
"Teljesen mindegyik hogy kire szavazzunk, mindegyik csak ígérget, nekünk a csóró munkás embereknek semennyivel se lesz jobb, csak egyre rosszabb."
Én is így érzek, pont ezért szavazok a Jobbikra. Ők az ígértek szerint cselekednek amióta bekerültek. Úgyhogy megtetszett végre egy őszinte párt, magyar érdekekkel.
Jobbik.
Kétlem hogy megnyernék a választásokat vagy ha mégis akkor egyedül kormányt tudnának alapítani.De figyelemmel követtem az eddigi parlamenti tevékenységüket és szimpatikus volt hogy a többi párttal ellentétben a tabutémákat feszegetve,a hétköznapi embereket érintő tényleges társadalmi és gazdasági problémákkal foglalkoznak.
Véleményem szerint ott a helyük 2014-ben is az országgyűlésben egy jóval nagyobb képviselettel,hogy a következő kormányt(legyen jobb vagy bal) jobban tudja befolyásolni a törvényhozásban.
22/F
"Én arra aki több pénzt ígér nekem."
Akkor a lottózóba ikszelgess ne a szavazófülkében! Ott nagyobb is az esélyed! xD
Jobbik.
A többit már ismerjük, nem vagyok amnéziás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!