Tartotok attól hogy mi lesz ha a jobbik nyer a legközelebbi választásokon?
Én nem, nyerni nem fognak.
Van szavazóbázisuk, tehát be fognak jutni, de nyerni nem fognak, az biztos.
Ha nyerni fognak az nem véletlenül lesz, azért lesz mert az előzők elcseszték a dolgokat (köztük a te pártod is bár nem tudom melyik az)
Gratulálok..még azt se tudod melyik a másik pártja de már biztos rossz..
Amúgy nem fog nyerni, így nem tartok tőle. De ha nyerne (maximum az lenne nekik nyerés h Fidesz-Jobbik kormány koalició) akkor az országunk megítélése még ennél is rosszabb lesz, ami a mai világban a valuta gyengeségét is maga után vonja, oda kerülne sok dilettáns a kormányhoz,aztán Vona félék lennének vezető pozicióba , semmilyen előzetes tapasztalattal, vagy végzettséggel ami egy ilyen poszthoz kell...
No meg nem ártana a Jobbiknak egy normális program se, a mostani mesekönyvük helyett...
Én nem tartok tőle, valószínűleg belehalni nem fog senki,
Sok jobbikos azzal pedálozik hogy az egykori magyar területeket vissza kell foglalni mert az minket illet az a miénk. Szerinted ez mivel járna?
Kedves kerdezo?
Te melyik szavazotaborhoz tartozol?
En egyaltalan nem tartok a Jobbik parttol, bar en is egyetertek az egyik elottem hozzaszoloval, h sztem egy teljesen kifosztott, eladosodott orszagot kezbe venni egy dolog, de kihuzni a szarbol...A jobbik sem isteni csodakat fog muvelni, foleg h politikusokbol allnak.A politikusok pedig csak babok a nagyobb vezetok kezeben, akik nem magyarok, igy nem is all erdekukben Magyarorszag talpraallasa.Sot!Ebbol kiindulva nem felelem van bennem, szimpla kivancsisag, es egyebkent a REMENY hal meg utoljaraA jobbiknak pedig van egy ket pozitiv hozzaallasa a dolgokhoz szamomra.Pl. a magyarsagnak probaljak visszaadsni a buszkeseget, nemzeti ontudatat.De ha valaki mar elore tart egy parttol, nem hiszem h az en soraimtol fog mas belatasra terni.
udv.:
És amikor egyikőtök elbukik, a mögötte haladókért bukik el, hogy figyelmeztessen a kőre, melyben elbukott.
Igen, és azokért bukik el, akik előtte járnak; akik gyorsabbak voltak, és lábuk biztosabb, ám a követ el nem távolították.(Khalil Gibran)
Utolsó
Igen jól átlátod hogy ez mivel járna. Csak a sok baromja ezt már nem tudja vagy elfelejtette.
A jobbik egy borzasztó párt.Körülbelül lezáratnák a határokat az idióta turbómagyarokkal.Na meg a túlzott vallásosság.... nem bírom szocializmust , kommunizmust de az egy jó dolog az atetizmus volt benne.Borzalmas turbó keresztény és turbó magyar párt.Körülbelül albániai életszínvonalat kapnánk hogyha ők kerülnének hatalomra.A TV-ben 1 csatorna lenne amin napi 3x Vona mond beszédet és az ő kávézását figyelhetnék az emberek.Totális diktatúrát építene ki.Ja nem lennének cigányok igen.....de mást semmit nem tudna csinálni....
ROSSZABB LENNE MINT A KÁDÁR ÉS A RÁKOSI RENDSZER EGYSZERRE!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!