Mit gondoltok, ha Gyurcsány előbb lemond, az MSZP 2010-ben jobb eredményt ért volna el az országgyűlési választásokon?
Első vagyok. Pár százalék eltérés simán lehetett volna, de az amúgy olyan kicsi, hogy nem tudom, mennyire érdemes vele számolni. Bár most a kétharmad miatt érdekes lenne.
Egyébként szerintem nem ezen múlt. Egyszerűen a választóknak kellett volna észbe kapni időben, hogy oké, kormányozzon a Fidesz, de ne legyen már kétharmaduk, és leadni a voksukat egy semleges pártra.
Jobb erdményt ért volna el.
Ennek az országnak az a tragédiája, hogy 14 éve vállalhatatlanul ellenszenves, nem minőségi két ember civakodásának a terepe.
dehogy ért volna el jobb eredményt
ez az elkúrt ország akkor lenne jó, ha tíz évvel ezelőtt nem a komcsik jutnak megint hatalomra, hanem tovább viszi orbán az ország, és nem lép be az eu-ba, és sok dolgot eladnánk a ruszkiknak, amiért cserébe rengeteg kincset és ásványi anyagot kapnánk cserébe, mint a régi szép időkben, és ez az ország lenne mára európa éllovasa, és gazdagok lennénk
Ha Őszöd után Gyurcsány lemondott volna, akkor bizonyos, hogy az MSZP 2010-ben jobban szerepelt volna. Vesztett volna akkor is, de nem ennyire. Egy olyan bohóc, tehetségtelen, pszichopata miniszterelnök, mint Gyurcsány, még évekig 2006 után az ország élén, hát az tette végleg tönkre a szocikat.
Mondjuk nem kár az MSZP-ért, a Fidesz 2/3-áért viszont kár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!