Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tartotok attól hogy mi lesz...

Tartotok attól hogy mi lesz ha a jobbik nyer a legközelebbi választásokon?

Figyelt kérdés
Mert én igen..!!
2012. márc. 2. 13:43
1 2 3 4 5 6
 11/54 A kérdező kommentje:
És látjátok mégis mennyire népszerű párt lett. Egyre népszerűbbek!!! SAJNOS!!!! Sokan pocskondiázzák és mégis..
2012. márc. 2. 14:34
 12/54 anonim ***** válasza:
61%

"Sok jobbikos azzal pedálozik hogy az egykori magyar területeket vissza kell foglalni mert az minket illet az a miénk. "

Ugyanmár, ez csak a propaganda, amivel megfogják a bugyutább szavazókat. Tudják jól, hogy nem tudnánk finanszírozni egy háborút.

2012. márc. 2. 14:41
 13/54 anonim ***** válasza:
83%

Azokat a területeket nem tudják visszaszerezni , nem tudom hogyan gondolták.Annyi pénze nincs az országnak hogy megvegye , vagy arra sincs pénz hogy annyi zsoldost béreljen.

Na meg hogyan akar államosítani mindent?Honnan teremt elő annyi pénzt hogy ki tudja vásárolni a tulajdonost?Kölcsönből?

2012. márc. 2. 14:44
 14/54 anonim ***** válasza:
81%

Ahogy mondani szokták: "amelyik kutya ugat, az nem harap". Szerintem ha hatalomra is kerülnének semmi radikálisat nem csinálnának, legykökereznének a hatalomban mint az összes többi párt, márcsak azért is mert ők még annyira sem értenek a gazdasághoz meg egyéb szakmai ágakhoz (agrár, eü., oktatás) mint a többi párt.

Ha meg esetleg tényleg komolyan gondolják amiket mondanak ellenzékben akkor részemről búcsút mondok Magyarországnak, azthiszem nem egyedül.

-Egy 15 éve politikailag független állampolgár

2012. márc. 2. 14:48
 15/54 anonim ***** válasza:
11%
És ha háborút indítanának a saját földjeinkért ami minket illet akkor mi van?Elvették teljesen jogtalanul és szerintem is küzdeni kéne érte nem csak hagyni.Elhiszem hogy egy háború kemény de ha hagyjuk magunkat akkor tényleg nem kapjuk vissza soha.Amúgy lehet hogy csak 10 millió magyar él az országban de külföldön még vagy 5 millió tehát ezt sem kell elfelejteni.Én nekik drukkolok.
2012. márc. 2. 16:31
 16/54 A kérdező kommentje:
uccsó te beteg vagy bocsi és sajnos sok ilyen van mint te!! A Papám elmesélte hogy mik voltak a háborúba hogy miket csináltak a nőkkel, a kislányokkal valami borzalom. Ezek szerint téged ez sem érdekelne?? Hát akkor neked a "legjobbakat" tudom csak kívánni. Aki hülye haljon meg ennyi a véleményem.
2012. márc. 2. 16:42
 17/54 anonim ***** válasza:
Ha ilyen bugyuták nem lennének, nem létezne Magyarország. Bár a fajtád akkor örülne csak igazán.
2012. márc. 2. 17:41
 18/54 anonim ***** válasza:
Miért veszed magadra?
2012. márc. 2. 17:45
 19/54 anonim ***** válasza:
Inkább NE nyerjen...én a 21. században akarok élni, nem a 18-ikban!
2012. márc. 2. 17:56
 20/54 anonim ***** válasza:
Tartok, mert akkor helyreállna a rend.
2012. márc. 2. 18:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!