Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon miért fizetnek...

Magyarországon miért fizetnek az élősködő embereknek mindenféle segélyt?

Figyelt kérdés

Tudjuk kikre gondolok.

Kapnak ingyen internetet ,ingyen tüzelőt ,noteszgépeket , élelmiszer ellátmányt , pénz segélyt meg még ki tudja mit.

A gazdasági helyzetünk nem indokolja hogy ilyen dolgokra szórjuk a pénzt.

Szerintem nagyon nevetséges és szánalmas hogy MAGYARországon a magyarnak egyre nehezebb sorsa van ezek meg megkapnak mindent.

Látszik hogy nem magyar emberek vezetik ezt az országot.

2013. febr. 14. 11:02
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
62%
Szociális juttatásokat illetően minden állampolgár egyenlő, tehát ha tőlük megvonjuk, akkor tőled is: ha esetleg elveszted a munkád, vagy megbetegedsz, nem kapsz semmit. Jó lesz?
2013. febr. 14. 21:27
 22/24 A kérdező kommentje:

21.

Én fizetem a TB-t.

A cigány fizeti?Nem , az állam fizeti helyette.

Én dolgozok , tehát ha kirúgnak nekem jár segély.

A cigány dolgozik?Dolgozott valaha életében?Nem , csak a tizenvalahányadik purdét pottyantja ki a szeméttelep tetejére.

Olyan aki semmit nem tesz le az asztalra az semmit nem érdemel.

2013. febr. 14. 22:04
 23/24 anonim ***** válasza:
2013. febr. 15. 07:58
 24/24 anonim ***** válasza:

22!

Én minden embert ideértek, legyen az cigány, vagy nem cigány. A probléma ott van, hogy te cigány-magyar alapon különbözteted meg az embereket, nem az alapján, hogy mit tett le az asztalra. Láttam én már tisztességesen dolgozó, gyermekeit tisztességesen nevelő cigányt és munkakerülő, léhűtő, a te szavaiddal élve "élősködő", vagy egyszerűen adóelkerülő magyar embert is.

2013. febr. 16. 13:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!