Miért ilyen rossz Magyarországon az életszínvonal?
Mert a munkaerőnek semmi érdekérvényesítő képessége nincs.
Egyszerűen a nyugatimádó és onnan megváltást remélő gazdaságpolitika ezt hozta. Persze a magyar honatyáknak is meg van a maga szerepük.
"hollófernyiges válasza:
Egész Európában? Nézz már kicsit keletebbre.
Furcsa felfogás!
Miért nézzek keletebbre?
23 oda akarunk csatlakozni, felzárkózni, vagy nyugati irányba? Majd ha a kelet lesz a cél vagy Mozambik akkor arrafelé nézegetek és az összehasonlításnak is az lesz a tárgya. De addig engedd meg hogy lesz@rjam a keletet meg Afrikát!
Mert gazdasági zsugorodás van. Egyedül itt Közép-európában.
Mert az egykulcsos adóval a gazdagoknak adták a pénzt, a szegényektől elvéve!
Szent István elég egyértelmű döntést hozott! Nyugatra!
Magyarország léte ezen alapul. Sajnálom azt a miniszterelnököt aki a volt szovjet tábor felé orientálódik olajmosott milliárdosok pénze iránt.
Azért, mert nemv agyunk képesek összefogni, mert az ellenzék is széthúz, mert magának akarja a hatalmat. tehát sokan maradunk a szarban, és amennyi eszünk van, megszavazzuk mégegyszer ezt a bandát. Én nem fogom, de szégyellem lassan, hogy magyar vagyok.
Nem mellesleg van itt az országban két népcsoport, akik kiszívják a vérünket. Mi fizetünk nekik, ők meg jól meg vannak, köszönik. Ezért tarunk itt. Szerintem.
Sok oka van annak. Egyszerű és összetett. Egyet közülük megismerhetsz, ha elolvasod itt a rovatban a "Milyen jogi következménye lehet annak, ha valaki aláírta a röghöz kötési szerződést, külföldre ment és nem hajlandó a tandíjat visszafizetni?" című kérdést és a válaszokat.
Szűkítem a bonyolultságot: miért olyan rossz az életszínvonala egy rossz körülmények között élő családnak?
Sok ok lesz, ami eltérő, de a zöme ugyanaz.
És nem itt a legrosszabbak a körülmények Európában, csak ezt sugallják, te pedig elhiszed. Egyébként is a körülmények minden ember számára mások, magamat hasonlítsam össze egy másik országbélivel, vagy a szomszédomat? És kivel hasonlítsam abból az országból?
Nem kell elhinni, de a helyzetét jórészt mindenki maga alakítja, különösen igaz ez egy országra. A válaszhoz tehát mindenekelőtt önmagunkba kell néznünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!