Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbik még most is beszüntet...

A Jobbik még most is beszüntetné az RTL-t és a TV2-t?

Figyelt kérdés

#Jobbik #TV2 #RTL #beszüntetés.
2013. febr. 10. 19:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
32%

"Nem vagyok híve a diktatórikus intézkedéseket,"

Én annál inkább.

2013. febr. 10. 22:07
 12/16 anonim ***** válasza:

"én már vagy 6 éve nem néztem egyiket sem nincs gyomrom hozzá"

Én négy körül. Egyáltalán nem nézek tévét, elvagyok nettel, rádióval, meg letöltött filmekkel.

2013. febr. 10. 22:09
 13/16 anonim ***** válasza:
61%

Én nem siratnám őket , népbutitás , amit csinálnak.Az RTL-en tán három , hetenkénti műsor érdemelne védelmet.A TV2-n egy , a "Vers éjfél után".

Karácsonytól az M2 megy nálunk.Szüntessék meg,bárki.

2013. febr. 11. 00:44
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem kellene betiltani, dehogy, elég lenne néhány embert röpíteni: pár szerkesztőt, ötletgazdát, és a legfontosabb: 3 millió törzsnézőt.
2013. febr. 11. 11:07
 15/16 anonim ***** válasza:
18%
Én A Barátok Közt-et egy másik csatornára raknám és felőlem meg is szűnhet az RTL, a TV2-t már évek óta nem nézem.
2013. febr. 11. 12:43
 16/16 anonim ***** válasza:
A köztévével szerintem sokkal több baj van. Érdekes is lenne ha úgy ugrálna egy német és belga cég ahogy a magyar kormány akarja HAHA
2013. febr. 11. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!