Miért utálják a Magyar Nemzeti Arcvonal tagjai a jobbikosokat?
Én is hallottam ilyen nemzeti arcvonalasokat beszélgetni.
Szerintük a jobbik:
"A jobbikosok kapitalista majmok"
" Tele van zsidókkal a párt"
Ennyit hallottam.
Mert az MNA tagokat még a jobbikban sem tűrik el.
Az ilyen betyársereg, MNA, Véderő meg a többi baromságtól el kellene határolódnia a Jobbiknak a magasabb támogatottságért. Ha utáljátok is, mégis azt mondom kellene egy laza Jobbios 4 év 2014-től. Márcsak a tomboló-randalírozó cigányság megfékezése miatt is.
Amúgy vannak zsidók a pártban. Többségük ki is került onnan mára, lásd Zsanád.
1. hozzászóló: Hungarista igen, nyilas nem.
2. hozzászóló: Nem a gyűlöleten alapszik, mert nem utasít el senkit csak a szellemiségét. Ilyen pl. a demokrácia.
5. hozzászóló: Ugyanaz mint a 2.-nak, illetve ha igaz lenne amit állítasz, akkor az MSZP-nek már réges régen meg kellett volna szűnnie.
A kopaszok nem az MNA-ban vannak és bőven 30 felettiek a tagság magja.
6. A Jobbik már rég elutasította ezeket a szervezeteket, amikor feljelentéseket tett ellenük.
A Jobbik egy átverés.
Nem nemzeti párt. A MIÉP az valóban nemzeti volt, de ezért kellett tönkretenni. Egy igazi nemzeti párt a jelenlegi világgazdasági helyzetben nem fúrna alá a Fidesznek.
A Jobbik az egyértelműen idegen érdekeket képvisel, miközben a magyar érdekeket is úgy képviseli, hogy lejárassa a magyarságot, az áltudományos eszméket hirdeti, nem az egészséges, valódi értékeken álló nemzettudatot.
Azon legutóbb én is meglepődtem, hogy a római zsidóság kampányolt a Jobbiknak, ezt ennyire nyíltan nem vártam volna. Hiszen pont ők, annyira tudatában vannak a média szerepének. A Colosseum világításának lekapcsolásával való tiltakozás a Jobbik ellen egyértelmű reklám volt a Jobbik számára, a Jobbik híveknek csak az okozott volna nagyobb örömet, ha minden európai roma egy napig nem kapcsol villanyt. Szóval a negatív reklám is reklám. Ez pedig hatalmas médiafelületet biztosított a Jobbik számára pont akkor, amikor már jóideje semmit sem csináltak. A Szegedi Csanád féle lebukás is elég nevetséges, szinte szánalmas.
A Jobbik - a létrehozókon kívül - már tényleg csak a korlátolt értelmi képességű nemzetiek pártja.
"A MIÉP az valóban nemzeti volt"
Aha. Egy ex-komcsi kémmel (Csurkapici) a fedélzeten. Aki egyedül hazavágta a pártot.
A Jobbik meg a Miépből fejlődött ki.
9. A Jobbik a Miépből és a Fideszből nőtt ki.
Vona Gábor Fideszes volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!