Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért piszkálják a Jobbikosoka...

Miért piszkálják a Jobbikosokat más pártok szimpatizánsai?

Figyelt kérdés

A Fideszesek és a Jobbikosok egyik célja az volt, hogy kiűzzék a szocikat. Efelől a cél közös.

Az pedig, hogy Orbán átment egy kicsit radikálisba, az a Jobbik érdeme. Kettős állampolgárság, elszámoltatás stb.:

ez a Jobbik programjában szerepelt, csak Viktor lenyúlta, hogy a bizonytalan szavazókat magával áthúzza.

Önkormányzati választásokig még élvezheti a sikert, de utána jön a feketeleves megszorítások formájában.

A fideszes Századvég elnöke nyilatkozott:

[link]

2010. máj. 30. 11:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
49%
Én nem vagyok jobbikos,de állandóan őket szidalmazzák,hogy milyen keményfejűek,primitivek,tény ,hogy vannak köztük ilyenek is.De most már szinte minden második-harmadik kérdés,a jobbikot provokálja,szidja...ez nem tudom,mivel lenne különb...
2010. máj. 30. 11:56
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

"ez a Jobbik programjában szerepelt, csak Viktor lenyúlta"

Ne haragudj erre nem mondok semmit. A Fidesz ezt mindig is meg akarta csinálni, ha a Jobbik így nyilatkozik róla, hogy "lenyúlta" akkor nagyon megérdemlitek a beszólást.

Egyébként pedig valóban a cél közös, ponthogy a Jobbikosok nem értik ezt meg, mármint a szavazók, nem a párt. Olyan hülyeségeket írnak itt is a jobbikosok, hogy tényleg nem tudom nevessek-e vagy sírjak. Nem tudják mi a különbség miniszterelnök és kormányprogram között, nem tudják milyen a családi pótlék rendszer és akkor ők magyaráznak Viktor királyról meg egyebekről? Fogalmuk sincs mi volt az amit Orbán csinált amikor kormányon volt, üres szavaknak nevezik jelenleg a programját, holott Orbán mindent elmondott, arról nem a Fidesz tehet, ha a Jobbik szavazói ezt nem hallgatták meg vagy nem értették.

A minősíthetetlen modorukról szerintem ne beszéljünk, mindenki tudja mire gondolok, mindenki tud olvasni és látja hogyan beszélnek ezen a fórumon.

Akkor most ettől eltérve megemlíthetném a Jobbikban például miért nem bízik az ember. Én vacilláltam, hogy rá szavazzak-e, de Morvai miatt nem tettem, nem tudok hinni nekik, (Morvai + Balló páros miatt többek között, meg a volt MSZP-s összefonódások miatt....), ami viszont végképp kiverte nálam a biztosítékot az itteni viselkedés.

2010. máj. 30. 12:01
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Ja szóval a mondandóm lényege az lett volna, hogy szerintem nagyon fordítva történik, itt a Jobbikosok azok akik lehúzzák a Fideszeseket, akik viszont ugyanolyan normális emberek, mint ők és ugyanúgy jót akartak az országnak.

Ja és nem Fideszes szájából hallottam azt se, hogy "Jobbikos vagyok, de az MSZP-re szavazok, hogy ne legyen Fidesz 2/3-ad".

Ott vannak az MSZP-sek, nincs elég fogás rajtuk?

2010. máj. 30. 12:04
 4/12 anonim ***** válasza:
40%

mert ha nem értek egyet velük, rögtön személyeskedni kezdenek, elküldenek a fenébe.

Ellentétben más párt szimpatizánsaival.

2010. máj. 30. 12:08
 5/12 anonim ***** válasza:
78%

Ugye te sem hiszed el amit írtál.

Akkor vegyük sorba:

"Orbán átment egy kicsit radikálisba, az a Jobbik érdeme" Ennek szinte pont az ellenkezője igaz. A Fidesz középree húzott, és ezért vesztet szavazókat a szélen. Amúgy meg melyik is az a párt amelyik a kettős állampolgársággal, meg Trianonnal kampányolt és a pártvezér nem ment el megszavazni kettős állampolgárságról szóló tv.-t?

Szerintem a Jobbikosok és Fideszesek kölcsönösen nyúltak le egymástól kampány elemeket. De főleg a Jobbik tanult a Fidesztől, hisz azért ők egy kicsit régebb óta vannak a politikai színtéren.

De a Jobbik az MSZP-töl is tanult. pl az Orbánozást.

A Századvég mióta fideszes? Tudom amióta barikádot olvasol.

2010. máj. 30. 12:44
 6/12 anonim ***** válasza:
50%

Na pontosan ilyenekért kaptok a fejetekre időnként. A kérdező is rém butaságokat beszél. Az első mondat igaz is, bár a Jobbik ebbe az adok-kapokba épphogy csak beszállt, kicsit túlzás lenne egy lapon említeni a Fidesszel. Majd ha a Jobbik is megélt már 12 évnyi rágalom hadjáratot, 8 éves szoci médiát, stb..; és abból győztesen kerülnek ki; na majd akkor hívják őket valakinek. De az előzetes véleményem az, hogy nem fogják addig húzni.

"Az pedig, hogy Orbán átment egy kicsit radikálisba, az a Jobbik érdeme." Ez azért ebben a formában egy kicsit erős. Én inkább azt mondanám, hogy a Jobbik mellett a Fidesz nyugodtabban húzódhatott be középre, nem kellett tartania a radikálisabb jobb oldali szavazók elégedetlenségétől. Ettől függetlenül semmi újdonságot nem látok a Fidesz programjában az eddigiekhez képest, és pontosan ezt a mentalitást, és határozottságot várták el a szavazók is, egyáltalán nem a Jobbik miatt van ez így.

"Kettős állampolgárság, elszámoltatás"

Na ez viszont már pofátlanság!!! Nehogy már a Jobbik érte el a kettős állampolgárságot! Vonának még a fenekén volt a tojáshéj, amikor a Fidesz már javában küzdött a korrupció ellen, és harcolt a kinti magyarok jogaiért, állampolgárságáért. Ezzel is csak minősíti magát a Jobbik, hogyha a Fidesz érdemeiből bármit is szeretne kisajátítani.

A feketelevesről pedig pontosan tud minden Fidesz szavazó. Csak a Jobbikosok állítanak be minket, elvakult, buta birkáknak. Valamelyik Jobbikos kommentjében meg teljes társadalom elemzésen keresztül taglalta, hogy a Fideszesek 90%-a azért szavazott oda, mert azt hitték, hogy megváltódik a világ, meg kolbászból lesz a kerítés, meg ilyenek. Pedig erről szó sincs. Senki nem vár ilyeneket a Fidesztől. Nyugalmat, békét, normális politikát, és esetleg egy kis lassú fejlődést vár minden Fideszes. Senki nem vár csodát.

2010. máj. 30. 12:56
 7/12 anonim ***** válasza:

Ezen már én is elég sokat gondolkodtam, hogy más pártok szimpatizánsai miért piszkálják a Jobbikosokat.

Biztosan jobban érzik tőle magukat és könnyít a lelkükön az, ha egy-egy csípős megjegyzést írnak a Jobbikosoknak. Nem értem, hogy ez miért jó nekik.

Én például erősen szimpatizálok a Jobbikkal, szavazni is elmentem, természetesen rájuk szavaztam az első és a második fordulóban is. De mindezektől függetlenül nem szoktam azoknak az embereknek bántó megjegyzéseket írni, akik nem szeretik a Jobbikot és vagy a Fideszt, vagy az MSZP-t, vagy pedig az LMP-t pártolják. Úgy gondolom, hogy megkímélem őket a durva kommentektől és reménykedem abban, hogy majd valamikor észhez térnek és átállnak a Jobbik oldalára, hiszen arra lenne szükség, csak ezt még sokan nem látják.

2010. máj. 30. 13:56
 8/12 anonim ***** válasza:
Vakon vagy Api!:)))
2010. máj. 30. 17:20
 9/12 BlackSword ***** válasza:
0%
Azért érdekes... mindenki elszámoltatásokról beszél, meg Fideszről, és Jobbikrol, holott az egész elkezdése meg Bajnaihoz kötődik... Tudjátok, tegnap volt a miniszterelnöki eskü, és a kormányalapítás... Akkor hogy is van ez???
2010. máj. 30. 18:27
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Látod kedves utolsó... A Jobbikosok legalább a jó oldalon vannak, még ha néha kicsit arrogánsak is, meg lehülyézik a vak, birka Fideszeseket, akkor is normális emberek. Talán kicsit idealisták, de normális felfogású, tisztán látó emberek. De az ilyen ökrök, mint Te, egyszerűen nem lehet kifejezni szavakkal, hogy mennyire ostobák... Félelmetes.
2010. máj. 30. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!