Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek ha tavasszal az...

Szerintetek ha tavasszal az MSZP szimpatizánsai az utcára vonulnak, akkor "majd megunják és hazamennek", vagy majd a "rohamdroidok" határozott és szakszerű fellépésére is szükség lesz a baloldali "puccskísérlet" megakadájozására?

Figyelt kérdés
2010. nov. 27. 19:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
72%
ly
2010. nov. 27. 19:12
 2/11 anonim ***** válasza:
87%
Puccskísérleteket csak ly-al szoktak megakadályozni.
2010. nov. 27. 19:12
 3/11 anonim ***** válasza:
91%
szerintem akik majd utcára vonulnak nem feltétlenül az MSZP szimpátiájukat fogják kifejezni!
2010. nov. 27. 19:13
 4/11 bumbi02 ***** válasza:
91%
nem lesznek zavargások ha erre gondolsz.. a főtüntető most már a kordon másik felén van:) maximum a jobbikból tudnék kinézni egy olyan tüntetést amihez rendőri oszlatásra is szükség lenne.
2010. nov. 27. 19:19
 5/11 anonim ***** válasza:
28%

"a főtüntető most már a kordon másik felén van:)"

ez baromság! Orbán nem éppen az első sorokban állt a tüntetésekkor! :D

2010. nov. 27. 19:20
 6/11 anonim ***** válasza:
96%
Mert Orbán bevolt fosva.
2010. nov. 27. 19:26
 7/11 anonim ***** válasza:
96%
Tavaszra.....haha addigra Orbán már rég elherdálja a megtakarításokat. Nem lesz miért tüntetni. Ebből kifolyólag nem is kell oszlatni. Orbán meg elég gyáva....mai napig nem mer kiállni az emberek elé és elismerni a hazugságait, inkább a talpnyalói fenyegetnek és fantáziált gazdasági növekedésről beszélnek.
2010. nov. 27. 19:40
 8/11 anonim ***** válasza:
29%

Nem érik meg, hogy hazamenjenek, mert én már csak azt várom, hogy az MSZP utcára menjen, és eltaposhassam az összes rohadt férget. Hozzátenném, hogy nem vagyok se "rohamdroid" se "újfasiszta" - mielőtt valaki ezekkel az agyament baromságokkal jönne.

Egyszóval, Szarházy Attila minél hamarabb vonuljon utcára, én meg leülöm a büntetést.

2010. nov. 27. 19:55
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz megjósolni, hogy mi lesz, de a nyugdíjas nénik lázadását aligha kell majd komolyan venni. Ezzel azt akarom mondani, hogy, legalábbis a jelenlegi állás szerint, az MSZP nem rendelkezik komoly mozgósító potenciállal, és a kitartó, agresszív fiatalok eddig 0 %-ban álltak a pártjára, tehát csak a nénikkel számolhat.

Eddig a magyar tömegek apatikus nyugalommal vették tudomásul Orbánék elképesztő ámokfutását. Minden esély megvan rá, hogy ez továbbra is így marad, mert ügyeltek arra, hogy a tömegeket ma közvetlenül érintő megszorítások, elvonások ne legyenek, azzal meg úgy látszik, nemigen lehet mozgósítani, hogy 30 év múlva nem lesz megfelelő nyugdíjam, vagy hogy az Alkotmánybíróság jogköre szűkült.

Én legfeljebb azt tudom elképzelni, de ezt is inkább csak elméletileg, hogy Orbánra besokall az EU és nemzetközi tőke, és olyan helyzetet teremtenek, hogy ne tudjon tovább kormányozni. Ha kell, napok alatt el tudják zárni a hitelcsapot, tönkretehetik a forintot stb. És ekkor kialakulhat egy olyan belső válság, amikor tömegek mehetnek az utcára, de még ekkor is kevésbé tartom valószínűnek, hogy ezeket a tömegeket az MSZP vezényelné ki.

2010. nov. 27. 20:33
 10/11 bumbi02 ***** válasza:
100%

"a főtüntető most már a kordon másik felén van:)"

ez baromság! Orbán nem éppen az első sorokban állt a tüntetésekkor! :D

nem, de valakinek fel kellett tüzelni a tömeget:) anno jól felszitotta a hangulatot majd angolosan távozott. csak egy kis lökés kellett a tömegnek, nem kellett hogy orbán ott legyen.

2010. nov. 27. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!