Most erre készülnek, és büntethetővé akarják tenni a volt kommunista vezetőket, csökkenteni akarják a járandóságukat, továbbá a magánszférától is meg akarják fosztani őket. Nekem ez teljesen elképesztő. Törvénybe iktatom, hogy az ellenzékem bűnös? És akkor egy szép napon majd be is tiltják őket?
Ez szerintem is elképesztő. Az alkotmány egyszerűen nem erre való. Az az ország alaptörvénye, legalábbis elvileg. Nem kicsinyes politikai játszmák színtere.
2011. nov. 20. 22:08
2/23 anonim válasza:
Törvénybe iktatják a jogutód felelősségét, ennek az alkotmányhoz nem sok köze van.
Amúgy nekem mindegy, a fél MSZP mehetne a sittre, ha egyszer átvilágítanák őket, de hát ilyen úgysem lesz.
2011. nov. 20. 22:08
3/23 anonim válasza:
"az előző rendszer vezetőinek biztosított állami juttatások csökkentésére"
Ez meg már egy másik része a hírnek, nem az MSZP-ről van szó...
2011. nov. 20. 22:09
4/23 anonim válasza:
Akkor a választók felét is büntessék, akiknek nagy része ezúttal "véletlenül" a Fideszre adta a szavazatát.
2011. nov. 20. 22:14
5/23 anonim válasza:
Biztos, hogy nem lesz ebből semmi, mivel akkor a mi Vityánk atyja és anyja is bajban lenne.. :))
2011. nov. 20. 22:29
6/23 anonim válasza:
Ezt a rendszerváltáskor kellett volna meghozni, akkor még lett volna értelme, hogy a volt kommunista vezetők ne tudjanak teret nyerni az új rendszerben, most már eső után köpönyeg az egész.
2011. nov. 20. 22:58
7/23 anonim válasza:
Orbán 2002-ben kis híján beleőrült abba, hogy a választók leváltották. Ez a tervezet is mutatja, micsoda rögeszmés, mániás ember: retteg attól, hogy a forgatókönyv megismétlődhet, és ismét kiszorul a hatalomból. Ezért ültette be az embereit mindenhová, ezért betonoz be mindent az alkotmányba, ami a Fidesz érdekeit szolgálja. Ekkora aljasságra az elmúlt 20 év egyetlen kormánya sem volt képes.
2011. nov. 20. 23:09
8/23 anonim válasza:
Hagyjuk már a süket dumádat, egészen mostanáig mindenhol MSZP-s emberek ültek. Naná, hogy el vannak pics*zva, ami után a pártfogó pártjuk lekerült a hatalomról. Itt egyedül te vagy a rögeszmés, képtelen vagy megemészteni, hogy a kedvenc pártod már duplán leszerepelt (igen, az MSZP-ről van szó).
2011. nov. 20. 23:14
9/23 anonim válasza:
"képtelen vagy megemészteni, hogy a kedvenc pártod már duplán leszerepelt"
Éppen te vagy képtelen megemészteni, hogy valaki kedvenc, imádott Orbánodat kritizálja. Pedig az ő családjának a fele is volt MSZMP-s párttagokból áll, csakúgy, mint a mamelukjainak nagy része (a legnagyobb köpönyegforgatókkal, Pozsgayval és Csintalannal az élen).
2011. nov. 20. 23:37
10/23 anonim válasza:
Nekem nem kedvencem Orbán. Nem tudom, honnan szedted ezt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!