Szerintem el kellene őket kapni és rendőr képzésre küldeni őket.Olyan rendőrök kellenének mint ők.Akkor biztonságosabb lenne Magyarország.
2013. febr. 9. 19:45
4/19 anonim válasza:
Én ismerek néhányat és az öltözködésükön egyáltalán nem látszik, hogy nácik. De valahányszor cigánybűnözés történik a városban kegyetlenül megbüntetik az elkövetőket.
2013. febr. 9. 19:54
5/19 anonim válasza:
"Szerintem el kellene őket kapni és rendőr képzésre küldeni őket."
Szerintem képzésükre nincs szükség. Többségük évtizedek óta üldözi a bűnt. Megvan már a kellő tapasztalatuk.
2013. febr. 9. 19:56
6/19 anonim válasza:
Tehát egy vagon kannás boros, analfabéta, 2 osztályt végzett bunkóra bízzuk a közbiztonságot? :DD
2013. febr. 9. 20:02
7/19 anonim válasza:
6.
Jobbak lennének mint a mai nyámnyila rendőrök akik nem mernek szólni a cigányoknak.
Van egy rendőr ismerősöm aki így szólt egy cigánynak:"Héj te ott igen te mocskos cigány hogy folytál volna le apád lábán".A cigány akit megállított táskát lopott.Majd az ismerősömet majdnem lebaszták a kapitányságon hogy miért mond ilyet egy "embernek" , mert a tetü visszamondta.És nem a rendőrnek hittek.
2013. febr. 9. 20:06
8/19 anonim válasza:
"Jobbak lennének mint a mai nyámnyila rendőrök akik nem mernek szólni a cigányoknak. "
Így van. Ezek a fiúk évtizedek óta fenntartják a közbiztonságot ahol jelen vannak. Míg a rendőrök csak minket rabolnak ki úton, útfélen.
2013. febr. 9. 20:08
9/19 anonim válasza:
A rendőrséget már rég fel kellett volna oszlatni, tagjait száműzni, vagyonuk pedig elkobozni.
2013. febr. 9. 20:10
10/19 anonim válasza:
A rendőr ismerősöd miért ezt mondta, és miért nem azt amit kellett volna? Egy közszemélynek tárgyilagosnak kell lennie, nam szabad politikailag befolyásoltnak lennie. (Ez ma nincs meg, sajnos.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!