Mi a véleményetek (ük) a neokon-okról?
Mivel azt hallottam, hogy az amcsi republikánusok tekinthetők neokonnak, és a republikánus politikát W ("Bokor Gyuri") lejáratta, és vannak nála durvábbak is (olyan konzervnyitók, akik a melegeket is simán legyilkolnák, és a füveseket életfogytiglanra itélnék*), ezért azt mondom, hogy köszönöm nem kérek belőlük! :(
*Persze az egész párt nem ilyen Schwarzi pl. a füvet is legalizálta volna, ha megszavazza a nép.
Nem inkább a politikai irányzatról van véleményem. Szerintem sok szimpatikus vonás van benne: pl. szabad fegyverviselés támogatása (nem kell a rizsa, Svájcban is van), a bevándorlás korlátozása (Dél-Nyugat USA fele már csaknem gringó, egy részük még angolul sem tud), piacbarát gazdaságpolitika, stb.
Szerintem Bush nem is volt olyan rossz, főleg a 2012-es jelöltek fényében. Ja, el is felejtettem, eléggé elítélem a fullkonzervatív, fanatikus és mélyen vallásos hevületüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!