Szeretnék venni 1 új autót és mitgondoltok a Golf-okról?
mivel eddig volt 1 kemény kis suzuki swiftem (régi)... ezért szeretnék végre egy nem kockaforma rozsdadarabot vezetni!
mit gondoltok ezekről a golf-okról?
Azt , hogy nehogy benzinest vegyél 4-es Golfbol. :)
Amúgy meg inkább vegyél Passatot. A suzuki után nagy lesz, de sokkal vagányabb egy nagy autó.
Azt gondolom a 99-es évjárat és az M-es rendszám alapján, hogy külföldről behozott autó. Az ilyenek lehet, hogy töröttek voltak, ezért csak óvatosan.
Egyébként a Volkswagennel semmi gond lehet, hogy én is azt veszek legközelebb.
Annyit tennék hozzá ezekkel az 1,6-s motorokkal baj van .
Olajfogyasztás kompresszió problémák ..
Én nem venném meg ..
Az a baj,hogy te tipikusan az a fajta vagy aki még nem vezetett autót és hallás alapján normalizálja a típust!
Neked az autó ott kezdődik gondolom,hogy Dodge Viper,Ferrari enzo stb...
Majdha 1 olyannal vágsz fel akkor hajrá!
Ma elmentem kipróbáltam nagyon kellemes csalódást okozott!Azthittem mivel nemsokkal nagyobb blokkja van mint a suzukinak nem vártam ekkora kellemes csalódást!
"Havas" terepen is kellően stabil volt ,"betonhoz"ragadt volt eléggé ,stabilitására 10/10 ...a havas terep ellenére is érezhető volt az erő ...Nem csak az az erő hogyha jól megnyomom akkor fokozatosan (Lassan ) gyorsulgat mint 1 smart-nal ,hanem azt hogy van ott erő rendesen ,kultúrált kinézet olyan volt kb mint 1 bmw .:Stabil és komfort érzetet nyújtott!
Sajna az üzletet ott nem kötöttem meg ,hogy a tulaj 3 nappal előtte koccant vele...Sajna eztmárcsak ott tudtam meg...A bal ajtón kisebb horpadás festék lejövetel volt..."kapuajtó a kocsi-nak ment a széllökés hatására".
Aztleszámítva nagyonjó kis verda!
Ha őszinte akarok lenni ez a kérdés,hogy mi szép a golf-ban olyan mint a foci mecs és a sör!
Nem tudom miért szép és miért tetszik a GOLF de valahogy csak tetszik!
A sör -ben is igy vagyok! Semmi jellegzetes finom ize nincs a sörnek de szeretem ,izlik!
A focimecset sem tudom mi a jó 90.percen át (+-) nézni de szeretem!
A golf egyszerűen szép autó=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!