Komolyan kérdezem! Mi magyarok ennyire töketlenek vagyunk? Meddig várnak a béremeléssel amíg elmegy az egész ország?
Mellesleg, amíg a magyar munkavállalónak az lesz a jelszava, hogy "ez is jó, a semminél több", addig ne számítsanak változásra.Itt mindenki azért akar dolgozni, hogy egy kicsit több legyen.Hülye lenne az a munkáltató, aki ezt nem használja ki.Szerintem itt a mentalitással, önbecsülés hiányával van az alapvető probléma.
Ez így van!Valaki égre meglátta a lényeget..a legtöbb magyar így áll hozzá.Addig jó lesz amig nem találok mást de még is van valami..de sajnos nem lesz jobb,vagy is keveseknek adatik meg.Aztán elkezdődik az ördögi kör.A bérek maradnak az árak az egekben,ő meg örül hogy egyáltalán van munkája.Ha összes munkaválaló fogná magát és 2 vagy 3 napig b@szna bemenni dolgozni akkor elgondolkodnának!Tudom ezt lehetetlen megvalósítani,de ez lenne a legjobb megoldás!Az összes létező dolgozó az országban 3 napra nem menne be dolgozni!Kíváncsi lennék mit csinálnának!Csak várjatok még lehet hogy az is eljön!
Sajnos itt egyrészt fosik a nép, másrészt nincs semmi összetartás, úgyhogy nem fognak semmit csinálni!
Én egyszer már próbálkoztam a melóhelyemen.Mondtam a kollégámnak, hogy csúnyán kivagyunk használva, beszélni kéne a főnökkel, nincs ez jól így.Erre azt mondta, igazam van, de erről nem szabd beszélni, mert jajj, mi lesz akkor?!Aztán az idióta engem fúrt mert félt,hogy elveszti a fekete, bejelentetlen munkahelyét.
" A Jobbik Tiszavasváriban is javított a helyzeten.
Az a város a rendszerváltás óta veszteséges volt , egészen a Jobbikig , most nyereséges.
Teremtettek munkahelyeket és a közbiztonság is javult. "
Milyen munkát teremtettek?Remélem, nem közmunkát!Az ugyanis nem más, mint szintén közönséges rabszolgatartást.Az embernek nem ilyen "munkára" van szüksége, hanem olyanra, amit tisztességesen meg is fizetnek!
"- És én ezt mint vállalkozó honnan gazdálkodom ki?
- Az már a te dolgod,engem mint alkalmazott az marhára nem érdekel..csak azon se csodálkozzál ha majd az embereid kimennek külföldre.."
Nem vagyok vállalkozó, de ehhez mit szólnál?
- És én ennyi pénzből hogyan éljek meg?
- Az már a te dolgod, engem munkáltatóként marhára nem érdekel... csak azon se csodálkozzál, ha a túlzó igényeid miatt lecserélünk téged.
ma 23:46
Tudod én nekem ha valami nem tetszik akkor neki sem állok és nem megyek el annyi pénzért dolgozni!Én az a fajta vagyok akit nem lehet kihasználni,szóval nem kellene megvárnod azt mert el mennék magamtól,sőt el sem mennék dolgozni olyan helyre ahol nem vagyok megelégedve a fízetésemmel..és eddig mindig bejött.Egyyszerüen nem hagyom magam kihasználni ennyi.Te meg kend a hajadra a havi 80-90 ezredet..évek óta külföldön dolgozom azz otthoni bérek 4 szereséért is.Otthon is igérgettek mindig ilyen havi 90 ezerért na gyere el hozzánk dolgozni...én fogtam magam és addig kerestem otthon is amíg nem találta egy olyat ami nekem megfelelő..ennyi.Én így élek és eddig mindig bejöttek a számíttásaim.A stílusod egyébként mindent tükröz,típikus magyar mentalítás,néha volt hogy direkt provokáltam a munkaadót hogy kiugrasszam a szöget a zsákból.A magad fajtáknál mindig ki is ugrott hamar,ez a típikus mentalítás.Én ha elmegyek valahova dolgozni akkor elvárom az oda vissza tiszteletet ha én rendesen dolgozokk és nem az ilyen szöveg ha nem tetszik el lehet menni stb duma.Bár ez csak otthon jellemző,nem véletlenül jöttem el otthonról,de nem is megyek haza szóval attól ne tartsál hogy én nálad fogok kopogni sz@ros 80-90 ezerért..
ma 23:46
Túlzó igény?:DD Nagyon jót röhögtem rajtad.:D
Neked túlzó igény befízetni a számlákat és tisztességesen élni?Bocs nekem ez nem túlzó igény hanem kötelesség és nem mellesleg nyugodt életet akarok élni és ha keményen ledoglzom a napjaimat akkor tisztes bért kapni érte.Otthon mindig mondogatták hogy ha nem tetszik el lehet menni,Gyurcsány cimborátok is mondogatta annó.Én megfogattam a tanácst és el is jöttem és köszönöm jól vagyok a havi 500 ezer ft-os fízetésemmel és mind e mellett meg is becsülnek és nem vágják a fejemhez hogy ha nem tetszik el lehet menni.Szánalmas...
Álomvilágban élsz kérdező.. Mi az, hogy nem lesz itt senki aki dolgozzon? Kiürül az ország vagy mi? :D Hát ilyen nem lesz. Ha valami csoda folytán több lesz a állás mint a munkaerő, (mert mondjuk a magyarok egy része már nem vállalja ennyiért), akkor örömmel jön majd a helyére román, kínai vagy akármi.
De a jelenlegi felállás az, hogy egy minimálbéres melóra is 200-an jelentkeznek.
Amúgy sokan, nagyon jól keresnek itthon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!