Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A figyelmetekbe ajánlok egy...

A figyelmetekbe ajánlok egy érdekes cikket. Szerintetek mi lehet a megoldása ennek a problémának?

Figyelt kérdés

A cikk a következő helyen érhető el:

[link]

Tényleg reális ez a probléma? A cikkben említett okok húzódnak meg a háttérben? Hogyan lehetne megállítani az országunk kiürülését, nemzetünk elvándorlását?

Kérlek benneteket, hogy véleményeteket higgadtan, gyűlölködésmentesen fejtsétek ki. Köszönöm.

2013. jan. 31. 11:14
 1/6 anonim ***** válasza:
74%

Ahogy Gyurcsány mondaná:"Elkúrtuk , nem kicsit nagyon"Ezt a mostani kormányra értem , hiába nem ismerik be.

Csak úgy lehetne megállítani és visszafordítani a folyamatot ha Magyarországot élhetőbbé tennék.Több munkahely , magasabb fizetések , életszínvonal....stb.

2013. jan. 31. 11:19
 2/6 szántóvető ***** válasza:
0%
Nem tudok megoldást.így is sok a munkanélküli.Így legalább fél millióval kevesebb.
2013. jan. 31. 11:24
 3/6 A kérdező kommentje:
Kedves második válaszoló, én azért ennek nem örülnék ennyire, félmillió eltávozó fiatal félmillió olyan személy kiesését jelenti az ország véráramából, akik lehet, hogy soha többé nem jönnek vissza Magyarországra, főleg nem a mostani helyzetben. Így ők lehet, hogy soha nem fognak a költségvetésbe adót fizetni, miközben eltartottból (nyugdíjas, segélyes, családi pótlékos) egyre csak több lesz. Az ő eltartásukhoz szükséges pénzt az itthon maradt, dolgozó emberek adójából fogják kigazdálkodni, de nem mindegy, hogy egy főre mekkora adóteher fog nehezedni! Ez minden távozó honfitársunkkal csak nagyobb lesz...
2013. jan. 31. 14:05
 4/6 szántóvető ***** válasza:
31%

"Kérlek benneteket, hogy véleményeteket higgadtan, gyűlölködésmentesen fejtsétek ki. Köszönöm."

Ezt tettem.honnan tudod hogy én örülök neki?megmagyarázod ezt?

Itthon kéne boldogulnia minden Magyar állampolgárnak.De ha a tényeket nézzük akkor ők legalább dolgoznak és adót fizetnek.Tényeket nem tudok de szerintem a többség még ide adózik.És nem tudom mi lenne a megoldás.

2013. jan. 31. 14:33
 5/6 A kérdező kommentje:
Ez esetben bocsánatot kérek, félreértettelek. Az "Így legalább fél millióval kevesebb." mondatodból éreztem ki egyfajta "Hadd menjenek, nem kár értük" hozzáállást, látom, rosszul tettem.
2013. jan. 31. 15:27
 6/6 Dudok Andrásné ***** válasza:
46%
Munka kellene tisztességes fizetéssel!Amikor egy 27 éves technikus fiú 3 műszakban 68.000ezret hoz haza??? Erre mit lehet mondani?? Ami baj, hogy az hagyja el az országot aki dolgozni akar és nem fordítva!! Hát ők majd adóznak Londonba,Németbe, Svájcba stb.Ja és nem kell 25-30évet nélkülözniük, mire saját kis garzonjuk legyen!
2013. febr. 1. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!