Érdekes nem hogy a Coca Colánál ott volt a nagyságos Orbán úr, egy ilyen cég nyitásánál meg csak a Jobbik képviselői?
Fizetést is kapsz az igehirdetésért vagy csak egy öncélú aktivista vagy?
Van itt egy gyermekvállalás topic, oda is bombázhatnál még pár ilyen kérdést ami téged foglalkoztat. Hátha a békés családanyákat is meg tudod győzni mi kell nekik ahhoz hogy boldogok legyenek.
Engem igazából már meggyöztél: hova kell menni tüntetni, milyen szinü és alakú zászlót vigyek és azt is mond el nekem mit kell kiabáljak hogy megtegyem azt amit a haza elvár tőlem?
Amit te mondasz úgy csinálom, kezd kirajzódni bennem hogy te leszel az új példaképem.
Egy újabb celeb versenybe szállt, hajrá cica.
Orbán idiotizmusát jól mutatja a Coca Cola gyáravatója, egyszer üldözi a multikat máskor meg ünnepli őket ahogy az ő érdeke éppen megkívánja.
Vona megtűri maga mellett a Fideszes államtitkárt akinek semmi köze ehhez a gyárhoz nemtett érte semmit, ebből jól látszik hogy összenő ami összetartozik (jobbik fidesz).
A fentiekből azthiszem kiderült hogy a Jobbik és a fidesz nagyon messze áll tőlem. Egyedül azt a Jobbikos polgármestert tudom tisztelni mert ő és a tulajdonos dolgozott meg ezért az üzemért, a többi léhűtő az csak ünnepelni ment oda.
Érdekes videó! De van néhány kérdésem.
Ha a tulajnak több gyára van, pénzét új gyárak építésébe fekteti, akkor miért kellett hosszú éveket várni a gyár elkészültére? Mire várt? (Egy gyár építéséhez nem kell állami engedély),Bankkölcsönre, állami támogatásra, Úniós pénzre? Vagy a Jobbik pénzelte?
Ezekre nem ad feleletet a videó!
Higgyük el, hogy a hasznot nem viszi ki az országból.
A másik kérdés: Tiszavasváriban sok cigány él. A Jobbik szerint nem segély kellene nekik, hanem az, hogy dolgozzanak. Ezzel egyet is értek. Csupán arra lennék kíváncsi, hogy a gyárban hány cigány fog dolgozni? Vagy őket a Jobbik nem tartja magyarnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!