Miért gondolja a magyarok egyes rétege, hogy mindent MI találtunk ki?
remélem nem csak én érzem ezt baromságnak pl múltkor azt akarta nekem bemagyarázni nekem egy nagymagyar, hogy a western nyereg az ősmagyar nyeregtől származik WTF? kb 1000 év különbség van a kettő közt egyébként köztudott, hogy a spanyol Vaqueróktól származik ez a nyereg...
a másik amit érdekesnek tartok, hogy szintén nagyon felszoktak vágni arra hogy itt a legtöbb nobeldíjas... aztán a következő másodpercben zsidóznak serényen közben elfelejtik, hogy a legtöbb nobeldíjas zsidó és lehet pont az ilyen barmokért hagyta el az országot mert pofázott neki HÁHÁ zsidó g*ci vagy... na most ilyenkor mi van? ezt igazán régóta szeretném tudni tisztelt szélsőjobb...
Sajnos én is azt tapasztalom, hogy mostanában nagyon sok az ilyen ember, régebben mintha kevesebben lettek volna. Jellemzőik: megvannak róla győződve, hogy a magyarok szarták a világot (tudom, hogy büszkék lehetünk a népünkre, hiszen sok fontos dolgot találtak ki őseink, de azért nem kell túlzásokba esni), aki nem szimpatikus nekik az zsidó, bármilyen problémájuk adódik az életben arról csak és kizárólag a zsidók és a cigányok tehetnek ja és persze, ha megpróbálsz érveket felhozni ellenük, akkor lerendeznek annyival, hogy agymosott vagy és amúgy jellemzően mindenki hülye csak ők nem és mindenkinek marha könnyű élete van, csak nekik marhára nehéz...
Nem tudom minek köszönhető, hogy egyre többen vannak, de eléggé szörnyű :(
Nem csak a magyarok gondolják azt hogy mindent ők találtak fel.A Dél-Koreaiak pont ilyenek de ők szó szerint úgy gondolják hogy mindent ők találtak fel.
Az viszont tényleg hogy a magyarok mindenütt ott vannak.Az USA építésénél is jelen voltak , az amerikai lovasságot egy magyar alapította és New York városának tervezésében is volt magyar kéz és még lehetne mondani pár dolgot.
Én olyat is hallottam, hogy "Ádám és Éva is magyar volt". Meg persze, hogy minden találmányt a magyaroknak köszönhet a világ, többek közt az írást, amit már tízezer éve találtak fel a magyarok, és minden más írás abból alakult ki. És mondhatsz nekik bármit, mert csak a saját "igazukat" hangoztatják, és mellesleg színmagyarnak tartják magukat, tehát nem fogadják el, hogy őseik közt, szlávok, svábok, törökök és egyebek lennének.
off: Mi a fene baj van a zsidókkal? Ez buznyákság, mármint a zsidózás, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!