Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért gondolja a magyarok...

Miért gondolja a magyarok egyes rétege, hogy mindent MI találtunk ki?

Figyelt kérdés

remélem nem csak én érzem ezt baromságnak pl múltkor azt akarta nekem bemagyarázni nekem egy nagymagyar, hogy a western nyereg az ősmagyar nyeregtől származik WTF? kb 1000 év különbség van a kettő közt egyébként köztudott, hogy a spanyol Vaqueróktól származik ez a nyereg...

a másik amit érdekesnek tartok, hogy szintén nagyon felszoktak vágni arra hogy itt a legtöbb nobeldíjas... aztán a következő másodpercben zsidóznak serényen közben elfelejtik, hogy a legtöbb nobeldíjas zsidó és lehet pont az ilyen barmokért hagyta el az országot mert pofázott neki HÁHÁ zsidó g*ci vagy... na most ilyenkor mi van? ezt igazán régóta szeretném tudni tisztelt szélsőjobb...

2012. júl. 8. 01:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
77%
Jaj nekem is van egy ilyen rokonom! Tisztára fárasztó tud lenni hogy állandóan ezzel jön!
2012. júl. 8. 01:13
 2/13 anonim ***** válasza:
Hát sajna vannak ilyenek. Engem is felidegesít. A magyarok többsége nem akar csinálni semmit, csak ül a TV előtt és veri..... közben meg a szomszédjára irigy akinek mindene megvan mert dolgozik.
2012. júl. 8. 01:51
 3/13 anonim ***** válasza:
76%

Sajnos én is azt tapasztalom, hogy mostanában nagyon sok az ilyen ember, régebben mintha kevesebben lettek volna. Jellemzőik: megvannak róla győződve, hogy a magyarok szarták a világot (tudom, hogy büszkék lehetünk a népünkre, hiszen sok fontos dolgot találtak ki őseink, de azért nem kell túlzásokba esni), aki nem szimpatikus nekik az zsidó, bármilyen problémájuk adódik az életben arról csak és kizárólag a zsidók és a cigányok tehetnek ja és persze, ha megpróbálsz érveket felhozni ellenük, akkor lerendeznek annyival, hogy agymosott vagy és amúgy jellemzően mindenki hülye csak ők nem és mindenkinek marha könnyű élete van, csak nekik marhára nehéz...

Nem tudom minek köszönhető, hogy egyre többen vannak, de eléggé szörnyű :(

2012. júl. 8. 02:06
 4/13 anonim ***** válasza:
Hungarista, mond neked ez a szó valamit? :P
2012. júl. 8. 02:18
 5/13 anonim ***** válasza:
66%
Nekem is van egy barátnőm aki kedves és aranyos volt mindig is, amíg el nem vette az eszét az a szélsőjobb oldali világnézet. Azóta mást sem hallok tőle, csak a gyűlölet beszédeket.
2012. júl. 8. 02:37
 6/13 anonim ***** válasza:
20%
A zsidók eleget tettek azért hogy ennyien gyűlöljék őket. Miattuk jutott ide Magyarország is.
2012. júl. 8. 04:14
 7/13 anonim ***** válasza:
60%

Nem csak a magyarok gondolják azt hogy mindent ők találtak fel.A Dél-Koreaiak pont ilyenek de ők szó szerint úgy gondolják hogy mindent ők találtak fel.

Az viszont tényleg hogy a magyarok mindenütt ott vannak.Az USA építésénél is jelen voltak , az amerikai lovasságot egy magyar alapította és New York városának tervezésében is volt magyar kéz és még lehetne mondani pár dolgot.

2012. júl. 8. 09:13
 8/13 anonim ***** válasza:
80%
Mert unatkoznak, nincs jobb elfoglaltságuk. Másrészt a gyűlölet (ami rendszerint ezeket a csoportokat jellemzi bizonyos néprétegek, eszmék iránt) egy kiváló összetartó erő. Nekem is volt egy ilyen barátom, aki elég befolyásolható volt, és behülyítették ezekkel az eszmékkel, mást már nem is lehetett tőle hallani, csak hogy így a zsidók, úgy a hazaárulók. Tönkre is ment a kapcsolatunk egyéb téma hiányában.
2012. júl. 8. 09:57
 9/13 anonim ***** válasza:
81%

Én olyat is hallottam, hogy "Ádám és Éva is magyar volt". Meg persze, hogy minden találmányt a magyaroknak köszönhet a világ, többek közt az írást, amit már tízezer éve találtak fel a magyarok, és minden más írás abból alakult ki. És mondhatsz nekik bármit, mert csak a saját "igazukat" hangoztatják, és mellesleg színmagyarnak tartják magukat, tehát nem fogadják el, hogy őseik közt, szlávok, svábok, törökök és egyebek lennének.

off: Mi a fene baj van a zsidókkal? Ez buznyákság, mármint a zsidózás, szerintem.

2012. júl. 8. 10:09
 10/13 anonim ***** válasza:
80%
Igen, elég sok ilyen vadbarom van sajnos. A kedvencem mind közül már elég régi: [link] Érdemes lecsekkolni az első néhány percet, amiben emberünk felfedi a magyarság valós eredetét és történelmét. Ebből többek között megtudhatjuk, hogy "a magyarok csinálták a hellén kultúrát". Bájos. :DD
2012. júl. 8. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!