Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért gondolja a magyarok...

Miért gondolja a magyarok egyes rétege, hogy mindent MI találtunk ki?

Figyelt kérdés

remélem nem csak én érzem ezt baromságnak pl múltkor azt akarta nekem bemagyarázni nekem egy nagymagyar, hogy a western nyereg az ősmagyar nyeregtől származik WTF? kb 1000 év különbség van a kettő közt egyébként köztudott, hogy a spanyol Vaqueróktól származik ez a nyereg...

a másik amit érdekesnek tartok, hogy szintén nagyon felszoktak vágni arra hogy itt a legtöbb nobeldíjas... aztán a következő másodpercben zsidóznak serényen közben elfelejtik, hogy a legtöbb nobeldíjas zsidó és lehet pont az ilyen barmokért hagyta el az országot mert pofázott neki HÁHÁ zsidó g*ci vagy... na most ilyenkor mi van? ezt igazán régóta szeretném tudni tisztelt szélsőjobb...

2012. júl. 8. 01:07
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

szép emberek xD "szálljál ki te mocskos zsidó" honnan tudja több méterről egy olyan emberről megmondani h zsidó? WTF?

és mi a f*** világnemzet mindenki magyar? bakker akkor mi a f*szért ez a felvonulás meg háborgás és zsidózás? és miért utálják a környező népeket? ha ez tényleg így van mint mondják akkor nem mindegy kivan hatalmon ha úgyis mindenki magyar? ez az Albert egy elmebeteg többször ellentmond önmagának

2012. júl. 8. 13:50
 12/13 anonim ***** válasza:
43%
Ez a szélsőségekre jellemző skizofrénia, ami természetesen nem csak a jobboldalra jellemző. :)
2012. júl. 8. 21:19
 13/13 anonim válasza:
Amikről írsz sajnos az internet világában egyre erősödnek.Valaki kitalál egy baromságot és itt könnyedén megosztja.Tény,hogy a lakossághoz mérten nálunk volt,van legtöbb feltaláló.A Nobel díjasok meg szerintem tök mindegy,hogy éppen milyen vallásúak.Hiszen a zsidó,nem egy nép hanem egy vallás.Attól,hogy valaki a jahve-ban hisz,vagy a jézuskába még magyar.
2012. júl. 11. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!