Miért gondolja a magyarok egyes rétege, hogy mindent MI találtunk ki?
remélem nem csak én érzem ezt baromságnak pl múltkor azt akarta nekem bemagyarázni nekem egy nagymagyar, hogy a western nyereg az ősmagyar nyeregtől származik WTF? kb 1000 év különbség van a kettő közt egyébként köztudott, hogy a spanyol Vaqueróktól származik ez a nyereg...
a másik amit érdekesnek tartok, hogy szintén nagyon felszoktak vágni arra hogy itt a legtöbb nobeldíjas... aztán a következő másodpercben zsidóznak serényen közben elfelejtik, hogy a legtöbb nobeldíjas zsidó és lehet pont az ilyen barmokért hagyta el az országot mert pofázott neki HÁHÁ zsidó g*ci vagy... na most ilyenkor mi van? ezt igazán régóta szeretném tudni tisztelt szélsőjobb...
szép emberek xD "szálljál ki te mocskos zsidó" honnan tudja több méterről egy olyan emberről megmondani h zsidó? WTF?
és mi a f*** világnemzet mindenki magyar? bakker akkor mi a f*szért ez a felvonulás meg háborgás és zsidózás? és miért utálják a környező népeket? ha ez tényleg így van mint mondják akkor nem mindegy kivan hatalmon ha úgyis mindenki magyar? ez az Albert egy elmebeteg többször ellentmond önmagának
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!